Van Besouw

Van Besouw Tapijt is een Nederlands merk in originele vloerkleden en tapijt. Het bedrijf bestaat sinds 1839 en is inmiddels wereldwijd een gevestigde naam dat staat voor verrassende kwalitatief hoogwaardige vloerkleden en ambachtelijk tapijt van pure materialen. Een perfecte mix van vakmanschap en unieke weef- en breitechnieken. Van Besouw tapijt geeft elke kantoorruimte of openbare ruimte een eigen karakter en unieke uitstraling.

Lees meer

1 / 1

Door innovatie op het gebied van gebruik van nieuwe materialen, eigentijdse kleuren en unieke weeftechnieken werkt Van Besouw voortdurend aan het creëren van verrassende tapijt collecties. De vloerkleden en het tapijt zijn altijd actueel en vervaardigd, met oog voor het kleinste detail. Daarbij worden trends op de voet gevolgd waardoor de Van Besouw tapijt collecties altijd wisselend en vernieuwend zijn.

Van Besouw tapijt, de kenmerken

  • Nederlands vakmanschap
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Pure materialen
  • Lange levensduur
  • Karakteristiek
  • Authentiek
  • Verrassende en eigentijdse ontwerpen

Maatwerk, Van Besouw vloerkleden en karpetten

Maatwerk is bij Van Besouw geen enkel probleem. Elk tapijt uit de collectie wat in kamerbreed tapijt verkrijgbaar is, is ook op maat leverbaar als vloerkleed of karpet.  Dit kan geheel volgens uw persoonlijke wens en voorkeur. Wilt u een vloerkleed of karpet met een subtiele randafwerking, een speciale kleur of formaat? Van Besouw maatwerk maakt het mogelijk, laat u verrassen!

Meer informatie of advies over Van Besouw tapijt?

Wij kunnen ons voorstellen dat u hulp kunt gebruiken bij het maken van een juiste keuze van een vloerkleed of tapijt voor uw project of kantoor. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 650 1234 voor al uw vragen over Van Besouw. Wij hebben alle expertise in huis om u te adviseren over de mogelijkheden.

Ook bent u op werkdagen, tijdens kantooruren van 08.30 uur tot 17.00 uur, welkom voor een bezoek aan één van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam. In beide van onze vestigingen beschikken wij over een groot stalenatelier waar u Van Besouw tapijt kunt komen zien en voelen.

Series