Nieuwe locatie voor De Projectinrichter

17 december 2021

De Projectinrichter uit Purmerend is verhuisd. Na 18 jaar Purmerend zijn we klaar voor een nieuw hoofdstuk in Oostzaan, aan de ring A10, vlakbij Amsterdam.
Het nieuwe WorkLife Center wordt ons inspiratiecentrum (onze hub) voor de regio Amsterdam; met focus op de mens, inrichting en technologie. Een plek om te inspireren, maar met het doel te ontmoeten, werken en verbinden.

Vanaf 17 december kan je ons vinden op de nieuwe locatie:

WorkLife Center De Projectinrichter Amsterdam
Skoon 56
1511 HV Oostzaan

Let op, dit geldt voor De Projectinrichter BV en de Projectinrichter Amsterdam BV. 

Luuk Gielen, Partner voor de vestiging Amsterdam is blij met de nieuwe locatie: “We zitten nu vlakbij Amsterdam en zijn centraler gelegen dan in Purmerend. Daarnaast biedt deze nieuwe locatie ons ook meteen een kans om de inrichting volledig aan te passen naar de wensen van de medewerkers en biedt het daarnaast een inspiratieplek voor onze klanten.”

We nodigen jullie graag uit om ons WorkLife Center te bezoeken om je te laten inspireren en de nieuwste oplossingen op het gebied van inrichting te laten zien. We verzoeken je, mede in verband met Corona, om hiervoor wel een afspraak te maken, zodat onze experts aanwezig zijn om je te rond te leiden.