Verosol

Verosol raamdecoratie zorgt voor zonwering, warmtewering en verminderd zonlicht maar behoudt het uitzicht. Daglicht is van belang in een kantoor, niet alleen voor het licht maar ook voor het welzijn van de mens. Op zonnige dagen kan er teveel licht binnen komen. Zonwering van Verosol zorg voor een juiste dosering licht.

Lees meer

1 / 1

Assortiment

  • Plissé
  • Rolgordijnen
  • Horren
  • Vouwgordijnen

Geschiedenis

Cornelis Verolme was een bekende Nederlandse schepenbouwer die in 1963 in New York te terecht kwam. Bij het zien van de typerende New York skyline met zijn immense wolkenkrabbers, vroeg Verolme zich af hoe moeilijk het was om het binnenklimaat beheersbaar te maken.

Verolme maakt van deze fascinatie zijn werk en experimenteert met verschillende ideeën en concepten. In 1965 werd de oplossing gevonden: een dunne laag van aluminium plaatsen aan een stuk stof, zorgt voor een perfecte reflectie van zonnelicht. Dit was het begin van Verosol.

Over de afgelopen jaren houdt Verosol zich bezig met het verbeteren van deze techniek. Zij maken gemetalliseerde stoffen met een uitstekende performance van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt voor de beste en meest comfortabele binnenklimaat het hele jaar door.

“Het voelt als zitten in de schaduw van een boom”.

Cornelis Verolme - 1965

Klimaat

Het creëren van een betere omgeving is een belangrijk deel van Verosol en zit in het DNA van het bedrijf.  Het is een logisch verlengstuk van hun missie het creëren van duurzame omgevingen waarin mensen comfortabel kunnen leven en werken.

Daarnaast beschermen de gemetalliseerde stoffen tegen schadelijk UV-stralen, die alsnog een mooie natuurlijke zonnestralen doorlaten, toestaan in uw ruimte. Ook houdt de stof verkleuring tegen waardoor deze producten er zo lang mogelijk goed uit blijven zien.  

Meer informatie? 

Heeft u behoefte aan meer informatie over de producten van het merk Verosol de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.   

Series