Vescom

Vescom is al meer dan 40 jaar een vooruitstrevende fabrikant van hoogwaardige, wand- en muurbekleding en gordijnstoffen. Het assortiment wordt wereldwijd verkocht en staan bekend om het stijlvolle en functionele karakter. De producten van Vescom vormen een modieuze toevoeging in uiteenlopende interieurs. Wie wil dat nou niet?

Lees meer

1 / 1

Over Vescom

Vescom is opgericht in 1971 en maakt deel uit van internationaal samenwerkende ondernemingen. Hun collecties woorden vooral veelvoudig gebruikt in de marksegmenten: hospitality, gezondheidszorg, kantoren en onderwijs. Hun verkoopkantoren zijn wereldwijd verspreid, van Europa tot in de Verenigde Staten.

Eigenschappen van de Vescom collecties

Bij productie worden veelal duurzame materialen gebruikt en wordt er rekening gehouden met een zo minimaal mogelijke belasting van het milieu. Vescom is ISO 174001 en ISO 9001 gecertificeerd en scoort hoog op brandwerendheid, toepasbaarheid, lichtechtheid, duurzaamheid en slijtvastheid.

Vescom hecht veel waarde aan het optimaal combineren van kwaliteit, functionaliteit en stijlvolheid. Daarbij is diversiteit in hun assortiment erg belangrijk, zodat de veelzijdigheid van hun producten geoptimaliseerd wordt. Zo zijn de Vescom gordijnstoffen bijvoorbeeld leverbaar in diverse kleuren en dessins en is er keuze uit zowel transparante als  .

Hulp van deprojectinrichter 

Bij deprojectinrichter denken we graag met u mee over het assembleren en onderhouden van uw projectinterieur. Zo denken onze experts graag met u mee over de meest geschikte oplossingen uit ons assortiment voor uw ruimte. Met onze dpi-services ontzorgen wij u omtrent de montages en het transport. Daarbij denken we ook graag mee over onderhoud, zodat u zo lang mogelijk van uw meubels kan genieten. Zo is het met onze circulaire onderhoudsservices bijvoorbeeld niet nodig om direct nieuwe meubels aan te schaffen. Lees voor meer informatie verder op onze website of neem contact met ons op.

 Contact?

Heeft u interesse in de collecties van  Vescom of in de services van deprojectinrichter? Neem dan contact met ons op via 088-650 12 34 of info@deprojectinrichter.com. Wij voorzien u graag van aanvullende informatie, een gratis offerte of advies.  

Series