Vivafloors

Vivafloors is een merk die authentieke pvc-vloeren produceert. De PVC-vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben daardoor een lange levensduur. Vivafloors houdt rekening met elke ruimte, waardoor de vloeren passen binnen elke huisstijl.

Lees meer

1 / 1

Assortiment

  • PVC-vloeren

Geschiedenis

Vivafloors is opgericht in 2010 in het Twentse Goor en zijn uitgegroeid tot een van de grootste A-merken in Nederland. De vloeren zijn natuurgetrouw en nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Overtuigd van de kwaliteit van hun vloeren die daardoor een garantie van 25 jaar hebben.

Onderhoudsgemak

De Vivafloors vloeren zijn makkelijk te onderhouden. De vloeren zijn namelijk waterafstotend en dus bestand tegen vallende bekers. Daarnaast zijn de vloeren geluiddempend waardoor u de akoestiek van uw kantoor verbetert. Vanwege de slijtvaste kwaliteit weet u zeker dat de vloer lang meegaat.

Duurzaamheid

Voor Vivafloors is het belangrijk om duurzame producten te produceren. Daarom voldoen al hun PVC-vloeren aan de Europese standaard. Verder zijn de vloeren 100% recyclebaar.

Meer informatie? 

Heeft u behoefte aan meer informatie over de producten van het merk Vivafloors of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.   

Series