Accessoires

Bij kantoorinrichting denkt u niet als eerste aan accessoires. Accessoires maken uw kantoorinrichting compleet en dragen bij aan een prettige werksfeer. Kantooraccessoires zijn nodig binnen elke projectinrichting.

Lees meer
  • Monitorarmen

Ruim assortiment van accessoires voor op kantoor 

De Projectinrichter heeft een ruime collectie kantoorartikelen | kantoormeubelen voor het verrijken van het kantoor. Met ons zeer ruime assortiment aan toepassingen en mogelijkheden op dit gebied is de kans klein dat u iets over het hoofd ziet. Onze collectie van accessoires bestaat uit: 

Ongeacht waar je werkt of wat voor een werk je doet, het is altijd handig om te weten hoe laat het is. Met onze collectie klokken kun je dat eenvoudig zien. 

Afval scheiden we niet alleen thuis, maar ook op kantoor. Hiervoor zijn naast de algemene prullenbakken, ook afvalbakken beschikbaar waarbij er duidelijke vakken zijn voor papier, plastic en restafval. Dat is nog eens makkelijk! 

Welke accessoires passen in uw kantoor? 

Hieronder treft u een gedeelte van onze collectie van accessoires. Onze ruime collectie accessoires leent zich uitstekend voor de uitstraling die u voor ogen heeft. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden als het gaat om kantooraccessoires of ergonomische hulpmiddelen. Wij geven u geheel vrijblijvend advies, bel 088 - 650 1234 of kom langs in één van onze showrooms voor onze collectie accessoires.