Aeris - Swopper

De Aeris Swopper is leverbaar als kruk en bureaustoel om ergonomisch te zitten. Het is helaas een feit dat we steeds vaker en langer achter elkaar zitten. Als dit meer dan 8 uur per dag wordt, kan het ernstige lichamelijke gevolgen hebben. De goede en ergonomische kruk en bureaustoel uit de Swopper collectie van Aeris helpen je al om een goede houding aan te nemen (mits goed afgesteld uiteraard). 

Lees meer
  • Aeris Swopper productfoto
    Aeris Swopper KrukVanaf € 462,-
  • Aeris Swopper productfoto
    Aeris Swopper bureaustoelVanaf € 462,-

Bewegend. In elk detail 

De Aeris Swopper maakt reeds ontelbare ruggen van de bezitters sterker en traint de spieren bij het zitten. Dankzij verticaal schommelen door de veer en zijwaartse flexibiliteit door het 3D-bewegingselement blijven tussenwervels, pezen en gewrichten. De convex gevormde zitting van de Swopper stimuleert een vrije en rechte houding, storende stoelranden worden vermeden. Dit alles bijeen stimuleert de bloedcirculatie en beweeglijkheid en doet de mens goed. 

Over Aeris 

De basisgedachte van de Aeris 3D ergonomie is even simpel als geniaal: elke Aeris stoel volgt de bewegingen van het lichaam, niet andersom. Met de geoctrooieerde en op de markt unieke producten is dit allemaal mogelijk: 

  • Verticaal schommelen om de tussenwervelschijven te ontlasten 
  • Zijwaartse beweeglijkheid om de spieren sterker te maken en de houding te optimaliseren 
  • Voorwaarts neigen om verkeerde houdingen (vooral een ronde rug) te voorkomen) 

Ook beter zitten en de ergonomische stoel of kruk in uw project? Neem dan contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de meubelen uit de collectie van de Aeris Swopper.