Andreu World - Flex

De Flex collectie van Andreu World is een collectie van verschillende Flex-stoelen. De stoelen zijn comfortabel en stralen elegantie uit. De Andreu World Flex collectie is in 2016 uitgebracht, maar door het tijdloze design zijn de meubels ook nog helemaal van nu én uiteraard van de toekomst. Wat direct opvalt is de geribbelde rugleuning. Hierdoor is de stoel geen statisch object, maar krijgt het een wat losser, speelser uiterlijk. Daarnaast is de Flex letterlijk ook nog eens heel erg flexibel. Want naast dat u de keuze heeft uit meerdere modellen, kunt u ook de kleur, stof én het type onderstel zelf kiezen. Hierdoor creëert u uw eigen unieke exemplaren. 

Lees meer
 • Andreu World Flex Chair 4-poot stoelen
  Andreu World Flex ChairVanaf € 266,-
 • Andreu World Flex Chair 7
  Andreu World Flex krukVanaf € 455,-
 • Andreu World Flex Executive vergaderstoel op wielen
  Andreu World Flex Executive vergaderstoelVanaf € 744,-

Varianten uit de Andreu World Flex serie 

De serie heeft meerdere varianten, deze kunnen in diverse ruimtes worden gebruikt. De zitmeubelen zijn onder andere geschikt voor in hotels, maar ook uitermate geschikt voor op kantoor of andere formele ruimtes.  

 • Flex Chair 
 • Flex Kruk 
 • Flex Excecutive  

Andreau World Flex door Piergiorgio Cazzaniga 

In 2016 heeft Piergiorgio Cazzaniga de Andreu World Flex serie uitgebracht. De Italiaanse ontwerper spendeerde in zijn jonge jaren al veel tijd in het atelier van zijn vader. Hier begon hij voor het eerst met het ontwerpen en produceren van meubilair. Nadat hij zijn diploma had behaald, werkte hij eerst een tijdje bij Boffi Cucine. In 1971 begon zijn carrière als meubelmaker en gedeeltelijk eigenaar van A&D Studio. Samen met Luigi Massoni heeft hij voor diverse bekende merken meubels ontworpen. Het was pas in 1991 toen hij een geheel eigen studio begon.