Belux

Belux design verlichting is een Zwitsers bedrijf op gericht in 1970 door Thomas Egloff. Belux hecht waarde aan vorm, lichtkwaliteit en ontwikkeld telkens vernieuwende verlichtingsoplossingen en lampconcepten. In samenwerking met ontwerper Hannes Wettstein werd het eerste laagspanningsdraadsysteem ter wereld ontwikkeld. 
Dit was een grote doorbraak en al snel was dit veel nagemaakte draadsysteem met de kleine lampjes niet meer weg te denken in kantoren, restaurants en hotels. Tegenwoordig is duurzame led-verlichting de norm. 

Lees meer

1 / 1

Duurzame led-verlichting 

De lampen uit de Belux collectie zijn ook leverbaar met duurzame led-verlichting. Hierdoor zijn deze energiezuiniger dan de andere verlichtingsbronnen. Een led kan veel meer uren licht geven dan een spaarlamp voordat hij kapotgaat. Dat is pas duurzaam! 

Kantoorverlichting voor effectief werken

Verlichting op je werkplek is erg belangrijk. Waanneer goede verlichting ontbreekt kan dit je werk negatief beïnvloeden. Naast functionele verlichting is sfeerverlichting ook belangrijk. Met bijvoorbeeld de U turn bureaulamp of de Lifto van Belux zorg je voor net dat extra stukje licht dat je werkplek nodig heeft. Voor vergaderruimtes is de Belux Updown hanglamp weer een geschikte keuze. 

Assortiment van Belux verlichting 

  • Hanglampen 
  • Tafellampen 
  • Vloerlampen 
  • Wandlamp 

Meer over Belux? 

Wilt u meer informatie over Belux verlichting, of andere kantoorverlichting, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze verlichtingsexperts helpen u graag met het maken van uw keuze voor de juiste lampen. Uiteraard kunt u ook Belux verlichting bekijken in een van de showroomvestigingen van De Projectinrichter in Rotterdam of Purmerend. 

Series