Belux U Turn

Verkoop vanaf € 305,- 

Lease vanaf € 4,90 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor verlichting
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 305,-
Lease per maand vanaf€ 4,90

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBelux
ModelU Turn
OntwerperMichel Charlot
HerkomstZwitserland
SoortTafellamp, Vloerlamp, Wandlamp, Hanglamp

Productomschrijving

Belux U-Turn lampen zijn de nieuwe familie LED-spotjes. De U-Turn spots zijn gebaseerd op een gepatenteerde kogelverbinding en bieden dankzij hun speelse beweeglijkheid optimale individualiteit en flexibiliteit.

De centrale elementen van de U-TURN zijn het kogelscharnier en de ronde, handpalmgrote lampkop. In het midden daarvan bevindt zich een magnetische uitholling waar de kop met een metalen kogel wordt verbonden. Dankzij dit mechanisme kan de lamp speels en eenvoudig worden bewogen en het licht alle kanten op gericht worden. Met een simpele handbeweging kan de lampkop van de kogel worden losgehaald, gedraaid en weer teruggeplaatst. De U-TURN beschikt hierdoor over maximale bewegingsvrijheid en biedt ruimte voor een grote verscheidenheid aan verlichtingstoepassingen.

Het licht van de U-TURN is dimbaar en ook de witheid kan individueel tussen warm en koel worden ingesteld. Het gebruik van hoogwaardig gegoten aluminium komt ook tot uiting in het robuuste ontwerp van de U-TURN. De lampenfamilie bestaat uit vele verschillende varianten, zoals lees- en hanglampen, staande lampen, wand- en plafondlampen.