HomeBogaerts LabelBogaerts Label Orion akoestische scheidingswand

Bogaerts Label Orion akoestische scheidingswand

Verkoop vanaf € 3.495,- 

Lease vanaf € 56,10 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 3.495,-
Lease per maand vanaf€ 56,10

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBogaerts Label
ModelOrion
HerkomstNederland
Soort akoestischAkoestische wanden
Soort wandenVrijstaande wanden
SoortAkoestische wanden, Dividers staand

Productomschrijving

De Orion van Bogaerts Label is een akoestische scheidingswand met een bijzondere en unieke vormgeving. Een volledig Nederlands ontwerp, 100% Dutch Design, ontworpen door designers, René Vullings en Philip Bogaerts.

De Bogaerts Label Orion is een hoogwaardige, akoestische scheidingswand ontworpen voor open kantoor- en publieke ruimtes. De Bogaerts Label Orion maakt het mogelijk om kleine, individuele plekken binnen een ruimte te creëren waar in algehele rust en privacy, vergaderd, gestudeerd of gewerkt kan worden. Voor een flexibele inzet kan de scheidingswand eventueel uitgerust worden met wielen zodat de wand gemakkelijk verplaatst kan worden.

Kenmerken Bogaerts Label Orion akoestische scheidingswand

  • Jaar: 2017
  • Frame: staal met een poeder coating in licht grijs of antraciet
  • Stoffering: Gabriel Hush collectie
  • Overige: andere stoffering op aanvraag mogelijk
  • Ontworpen door: Philip Bogaerts en René Vullings

Over Bogaerts Label

In 2014 richtte Philip Bogaerts zijn bedrijf Bogaerts Label in hoogwaardige designmeubels op met het hoofdkantoor in Eindhoven. Ook vervaardigd Bogaerts Label meubels en interieur naar eigen ontwerp, custom made, geheel naar wens en smaak van de klant. Kenmerkend en een vereiste voor de designs is de balans tussen eenvoud, toegankelijkheid en elegantie.

De visie van het merk is om bewonderwaardige designmeubels te creëren die een bijdrage leveren aan het dagelijkse leven, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid, usability de kernpunten zijn.  Producten van het merk Bogaerts Label zijn zowel voor de projectmarkt als voor de particuliere markt geschikt.

De designs passen zich met gemak aan elk interieur of omgeving aan en creëren een sfeer van rust. Echter, zonder onopgemerkt te blijven in het geheel. Of het nu gaat om een kantoor-, horeca- of openbare ruimte. De meubels van Bogaerts Label vallen op door hun stijlvolle, subtiele vormgeving, mooi van eenvoud.