Bolia

New Scandinavian Design staat centraal bij de meubelcollectie van Bolia. Denk hierbij aan het gebruik van natuurlijke tinten en materialen zoals leer en hout. De uitgebreide collectie van Bolia bestaat uit zitmeubelen, tafels en verlichting welke veelzijdig toe te passen zijn.

Lees meer

1 / 1

Collectie van Bolia 

  • Stoelen 
  • Banken 
  • Fauteuils 
  • Krukken 
  • Tafels 
  • Lampen 

Inspiratie uit de natuur 

Buiten zijn is goed voor de mens. Daarom halen we graag buiten naar binnen in onze inrichting. Ook op kantoren, zakelijke ruimtes, horeca of openbare ruimtes zien we dit terugkomen. Bolia heeft de inspiratie ook uit de natuur gehaald bij het ontwikkelen van de producten. Niet alleen qua materiaalgebruik, maar ook qua kleuren en vormen, zoals wolken. Als we ons buiten al goed voelen, dan is dat ook mogelijk om ons binnen goed te voelen met de meubelcollectie van Bolia. 

Duurzame materialen 

Het hout dat Bolia in hun producten gebruikt is uiteraard FSC®-gecertificeerd. Dit houdt in dat de bosbouw duurzaam is en goede werkomstandigheden waarborgt. 
Daarnaast hebben de stoffen het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk. Dit betekent dat het geen schadelijke chemicaliën bevat. Bovendien zijn de leersoorten die Bolia gebruikt ook gecertificeerd en traceerbaar, zodat het dierenwelzijn gegarandeerd is. Zo weet u zeker dat u een duurzame keuze maakt. 

Steelcase x Bolia.com 

Bij een werkplek behoort een bureaustoel en bureau tot de standaardinrichting. Toch zien we huiselijke elementen steeds vaker terugkomen bij een moderne werkplek. We ontmoeten, brainstormen of werken geconcentreerd zelfstandig. Hierbij passen huiselijke meubelen, zoals luxe loungefauteuils, comfortabele en gestoffeerde stoelen en sfeervolle houten tafels. Ook sfeerverlichting mag niet ontbreken. Steelcase heeft de samenwerking gezocht, en gevonden, met Bolia om oplossingen te bieden in meubilair dat aan deze behoefte om een huiselijke sfeer in kantoren voldoet. 

De Bolia-collectie vormt een aanvulling op het brede portfolio van Steelcase en biedt opwindende ontwerpopties die voortkomen uit het Scandinavische esthetische erfgoed. Samen zijn Steelcase en Bolia op reis om kantoorlandschappen over de hele wereld om te vormen tot creatieve, inspirerende werkplekken en De Projectinrichter is officieel partner van Steelcase in Nederland. 

Series