Steelcase

Steelcase helpt inspirerende werkomgevingen te creëren die voldoen aan de hedendaagse eisen. Flexibele werkplekken, overlegruimtes en een plek om geconcentreerd te werken, brengen andere wensen met zich mee dan voorheen. Met het meubilair van Steelcase is het mogelijk om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten en aan alle huidige wensen te voldoen.

Lees meer

1 / 1

Alle Steelcase-voordelen

  • Steelcase biedt flexibele werkplekken, overlegruimtes en stilteplekken
  • Met Steelcase kunnen werkruimtes zo efficiënt mogelijk worden ingericht
  • Het ontwerp van dit merk is gebaseerd op de wensen van de gebruikers
  • Innovatieve kantoorconcepten voor plezier en gezondheid op de werkvloer
  • Er worden geen schadelijke materialen gebruikt
  • De focus ligt op het verduurzamen van elk kantoorinterieur

Steelcase assortiment

  • Steelcase Cavatina
  • Steelcase Flex

Innovatieve kantoorconcepten

Bij Steelcase weet men als geen ander welke meubelen geschikt zijn voor uw kantoorinrichting. Jarenlange studies gaan hieraan vooraf en sinds het ontstaan van Steelcase bewijzen het merk keer op keer met innovatieve kantoorconcepten te komen. Daardoor kunnen medewerkers elke dag met plezier en op een gezonde manier aan het werk. Deprojectinrichter is dan ook trots om partner te zijn van Steelcase. 

Duurzaam en verantwoord

Bij de productie van de meubelen van Steelcase wordt goed gekeken naar de keuze in materialen en naar de inhoud van het gehele productieproces. Zo heeft het merk tot op heden meer dan 1.600 materialen beoordeeld. Schadelijke materialen zijn verwijderd en er is gezocht naar alternatieven om producten op een duurzame wijze te maken. Veel producten van Steelcase zijn dan ook voorzien van een EPD (Environmental Product Declaration) waarin staat hoe het product tot stand gekomen is en wat de levenscyclus is.

Over het bedrijf

Steelcase is ontstaan in 1912. Het motto van het bedrijf is waarschijnlijk ‘meten is weten’. Om goed meubilair te maken wordt namelijk vooral gekeken naar wensen van gebruikers. Door te observeren hoe mensen werken en regelmatig wereldwijd onderzoek te doen geeft Steelcase gehoor aan de behoefte van haar doelgroep. Het is niet voor niets dat het bedrijf al ruim 100 jaar bestaat. Het weet de veranderende wereld in het kantoorlandschap met succes bij te benen – en voorbij te sprinten.

Series