Steelcase

Bij Steelcase weten ze als geen ander welke meubelen geschikt zijn voor uw kantoorinrichting. Jarenlange studies gaan hieraan vooraf en sinds het ontstaan van Steelcase in 1912 bewijzen ze keer op keer met innovatieve kantoorconcepten te komen waardoor medewerkers met plezier en gezond aan het werk kunnen. 

Lees meer

1 / 1

Partner van Steelcase 

De Projectinrichter is dan ook trots om partner te zijn van Steelcase. Samen kunnen we onze klanten helpen om inspirerende werkomgevingen te creëren die voldoen aan de hedendaagse eisen. Flexibele werkplekken, overlegruimtes en een plek om geconcentreerd te werken brengen andere wensen met zich mee dan voorheen en met het meubilair van Steelcase is het mogelijk om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten. 

Assortiment van Steelcase 

Steelcase biedt een breed assortiment van meubilair, die op duurzame wijze zijn gemaakt.  

  • Stoelen 
  • Werkplekken 
  • Concentratieruimtes 
  • Ontmoetingsplekken 

Duurzame keuze 

Bij de productie van de meubelen van Steelcase wordt goed gekeken naar de keuze in materialen en het gehele productieproces. Zo hebben ze tot op heden meer dan 1.600 materialen beoordeeld. Schadelijke materialen zijn verwijderd en er is gezocht naar alternatieven om producten op een duurzame wijze te maken. 

Veel producten van Steelcase zijn dan ook voorzien van een EPD (Environmental Product Declaration) waarin staat hoe het product tot stand gekomen is en wat de levenscyclus is. 

Onderzoek 

Meten is weten. Bij Steelcase weten ze dat als geen ander. Om goed meubilair te maken moet je weten wat de wensen en eisen zijn, maar ook zeker de behoeftes van de gebruikers. Zo observeren ze hoe mensen werken en doen regelmatig wereldwijd onderzoek op landniveau, om zo aan te blijven sluiten bij de veranderende wereld in het kantoorlandschap. 

Meer over Steelcase? 

Onze experts werken graag met u en Steelcase samen om een goede en passende invulling te maken van uw kantoorconcept, van groot tot klein. 

Series