Brakels

Brakels Acoustic Solutions is een Nederlandse producent van diverse akoestische oplossingen. Welzijn en gezondheid van mensen vindt Brakels erg belangrijk.  
Hinderlijk geluid kan hier een negatieve invloed op hebben. Uit onderzoek blijkt dat galm en slechte spraakverstaanbaarheid lichamelijke klachten kunnen veroorzaken. De meest bekende zijn hoofdpijn, vermoeidheid en hoge bloeddruk. 
In de praktijk blijkt dat kinderen in klaslokalen zich beter kunnen concentreren in ruimten zonder galm, dat patiënten in zorgcentra zich beter voelen en dat werkenden beter presteren. En dat is precies waar Brakels Acoustic Solutions voor zorgt. 

Lees meer

1 / 1

Bij Brakels Acoustic Solutions hebben ze de expertise in huis om iedere ruimte, van kantoor tot kantoortuinen en van vergaderruimte tot Callcenter, verstaanbaar te maken. Dat is ook terug te vinden in hun motto ‘wij verstaan elkaar’. De juiste akoestiek op kantoor is erg belangrijk. 

Kenmerken van de Brakels producten 

De akoestische producten, zoals akoestische plafond-, wand- en bureaupanelen zijn getest door het gerenommeerde bedrijf Peutz. Dit is een groep van onafhankelijke bureaus van raadgevende ingenieurs op het gebied van akoestiek, lawaaibeheersing, bouwfysica, milieutechnologie en geveltechniek. 
Bovendien zijn de vele akoestische oplossingen naadloos te integreren in ieder kantoorinterieur.  

Assortiment van Brakels Acoustic Solutions 

Het assortiment bestaat uit: 

  • Akoestische bureaupanelen 
  • Akoestische roomdividers 
  • Akoestische plafond- en wandpanelen 
  • Separatieschermen 
  • Akoestische belfauteuils en 
  • Akoestische concentratiewerkplekken 

Meer informatie over Brakels?  

Wilt u meer informatie over de akoestische oplossingen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte met projectprijzen. In één van onze showroomvestigingen in Rotterdam of Purmerend kunt u ook de producten zien van Brakels.

Series