HomeBrakelsBrakels Bureaupanelen

Brakels Bureaupanelen

Verkoop vanaf € 177,- 

Lease vanaf € 2,84 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 177,-
Lease per maand vanaf€ 2,84

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBrakels
ModelBureaupanelen
HerkomstNederland
Soort akoestischAkoestische wanden
SoortWerkplek
Soort wandenBureauschermen

Productomschrijving

Brakels Bureaupanelen zijn gemaakt van AcoustiStof®. Deze akoestische bureaupanelen zijn in diverse maten en opstellingen te verkrijgen, zogenoemde: T-opstelling; H-opstelling; I-opstelling; U-opstelling; X-opstelling; L-opstelling. 

Deze opstellingen kunnen los in de ruimte, bijvoorbeeld kantoortuinen worden geplaatst, maar ook tussen bureaus worden neergezet. De Brakels Bureaupanelen kunnen onderling worden gekoppeld. Het is eenvoudig ze naderhand eventueel zelf te verplaatsen. U kunt kiezen uit diverse kleuren stof en het is zelfs mogelijk een fotoprint aan te brengen. Onder het paneel komt een pootje of verrijdbaar wieltje, net wat u zelf kiest. Er zijn hierin diverse keuzes mogelijk. 

Voor een speels effect is het mogelijk om elastische koorden te plaatsen. Deze zijn ook nog eens functioneel. Hier kunt u foto's of brochuremateriaal plaatsen.

Kenmerken Brakels Bureaupanelen 

  • De panelen worden opgebouwd uit een frame van 40 mm berken multiplex en gevuld met gerecycled katoen voor een optimale geluidsabsorptie (absorptieklasse: A/NRC waarde 0,95). 
  • De stof MoVe en het gerecycled katoen zijn brandveilig volgens Euroklasse A2.  
  • De stofbreedte is 1500 mm. Houdt er rekening mee dat bij een hoogte groter dan 1400 mm, een verticale naad zichtbaar is in het midden van het paneel. 
  • Panelen kunnen worden geplaatst op stelpootjes tussen bureaus.  
  • Meerdere panelen worden gekoppeld met, de door Brakels ontwikkelde, Paneel Koppel Elementen. Hierdoor zijn de panelen eenvoudig te plaatsen, zijn ze demontabel en volledig stabiel (stelpootjes zijn dan niet nodig).  
  • De zwevende tussen-panelen zijn maximaal 700mm hoog.  
  • Voor alle panelen geldt dat er een ruimte van 20 mm is tussen de AcoustiStof® wanden en het bureau. Dit in verband met bekabeling en een ARBO eis.  
  • De akoestische producten, zoals akoestische plafond-, wand- en bureaupanelen zijn getest door het gerenommeerde bedrijf Peutz.  

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte met projectprijzen van de Brakels Bureaupanelen.