Brunner

Brunner projectmeubilair wordt veelal toegepast in publieke ruimtes. Brunner is een toonaangevende meubelfabrikant in Europa. Het meubilair van Brunner is terug te vinden op verschillende luchthavens, in vele kantoren, cafetaria's, concertgebouwen en zelfs in diverse ziekenhuizen als zorgmeubilair.
Bij het produceren van de kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen houdt het merk Brunner rekening met de functionaliteit, esthetiek en de levensduur.

Lees meer

1 / 1

Assortiment Brunner meubels

De collectie van Brunner meubels omvat verschillende soorten zitmeubels en ander meubilair voor kantoren en andere publieke ruimtes, waaronder:

  • Stoelen
  • Banken
  • Fauteuils
  • Tafels en
  • Poefjes en krukken.

Bij Brunner ligt de focus op projectmeubelen voor zakelijke ondernemingen en hospitality, beurs- & congrescentra, maar ook voor de vakgebieden (ouderen)zorg, horeca, onderwijs en de publieke sector.

Zorgmeubilair van Brunner

In organisaties waar meubilair intensief wordt gebruikt en duurzaamheid en hygiëne zeer belangrijk zijn heeft Brunner passende producten voor of het nu gaat zitmeubilair en ander soortig meubilair. Een goed voorbeeld hiervan is de Brunner Wellano Care fauteuil (met bijpassende poef voor ondersteuning van de voeten) of de Brunner Fina Club stoel met armleuningen (zodat de gebruiker eenvoudig op kan staan), welke goed in te zetten zijn in de zorgsector.

Meer informatie over Brunner meubels?

Wilt u meer informatie over Brunner neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 – 650 1234. Uiteraard kunt u ook Brunner projectmeubilair bekijken in één van onze showroomvestigingen in Purmerend en Rotterdam.

Series