HomeBrunnerFinaBrunner Fina Bar kruk

Brunner Fina Bar kruk

Verkoop vanaf € 314,- 

Lease vanaf € 5,04 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 314,-
Lease per maand vanaf€ 5,04

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBrunner
ModelFina Bar
OntwerperWolfgang C.R. Mezger
HerkomstNederland
Kleuren en materialenBrunner kleuren
SoortKruk
Onderstel4-poot

Productomschrijving

De Brunner Fina barkruk is sfeervol en comfortabel. Zo past deze barkruk goed in een bar, club, kantine of restaurant. De barkruk is tevens ook te gebruiken aan een hoge overlegtafel en hierdoor past die weer perfect op een kantoor. De barkruk zorgt ook voor afwisseling in een ruimte. Zo heeft u niet alleen maar lage zitplekken, maar ook hoge en op die manier heeft een leuke variatie van zitplekken.

Diverse opties

De barkruk is te leveren in drie kleuren: wit, steen en lava. Ook heeft u de optie om een barkruk met of zonder rugleuning te nemen. Als u een barkruk zonder rugleuning neemt, kunt u de barkrukken gemakkelijk onder tafel schuiven en zo neemt het geen ruimte meer in beslag. Bovendien geeft die een strakke en verzorgde uitstraling.

Tevens heeft u ook nog barkrukken met een rugleuning en dit geeft net wat meer comfort voor in lange overleggen op werk. Tot slot kunt u de barkruk gemakkelijk erbij pakken als u ergens bij moet zitten. 

Stijlvolle uitstraling

Het vierpootonderstel van massief eiken heeft een stijlvolle uitstraling en vormt een fraai contrast met de stoere kunststofkuip. Deze variant is de perfecte aanvulling op Fina Wood en vele andere series met een houten onderstel. Bovendien is deze barkruk ook te leveren met een sledeonderstel. 

Eigenschappen Brunner Fina barkruk 

  • Leverbaar als slede model of 4-poots barkruk. 
  • Materialen onderstel: eiken of kunststof. 
  • Ontworpen door Wolfgang C.R Mezger. 
  • Behoort tot de serie Fina.
  • Leverbaar in drie kleuren. 

Brunner Fina Bar kruk afmetingen 

  • Breedte: 41 cm 
  • Diepte: 41 cm 
  • Zithoogte: 78 cm 

Over Brunner

Het Duitse familiebedrijf Brunner maakt al meer dan 40 jaar meubels voor vele zakelijke ondernemingen en meer. De meubels zijn handgemaakt in Duitsland en dat zorgt voor een uitstekende kwaliteit van de meubelen. Functionaliteit en esthetiek is belangrijk en dat ziet u dan ook terug in de meubelen.