Cappellini - Lotus

De Cappellini Lotus is een serie zitmeubelen met diverse afwerkingen en afmetingen, zoals een lage, middelgrote en hoge stoelen, met of zonder armleuningen, bovenop een basis met vier of vijf spaken, met of zonder wielen en mechanismen voor het aanpassen van de kanteling en hoogte van de stoel. De collectie bestaat uit de Lotus, Lotus Attesa en de Lotus Comfort. 

Lees meer
 • Cappellini Lotus stoelen
  Cappellini Lotus stoelVanaf € 1.465,-
 • Cappellini Lotus Attesa fauteuil
  Cappellini Lotus Attesa fauteuilVanaf € 2.155,-
 • Cappellini Lotus Comfort
  Cappellini Lotus Comfort stoel stoelVanaf € 1.195,-

De Lotus zitmeubelen zijn ideaal inzetbaar in de gevarieerde professionele omgevingen en heeft vele opties voor personalisatie en een breed scala aan bekledingen, maten en hoofdsteunen; evenals een verscheidenheid aan kleuren voor de draaibare voet en armleuningen: in feite kunnen deze elementen worden gekozen uit verchroomd aluminium of mat gelakt in antraciet, bruin of wit. 

De Cappellini Lotus zitmeubelen van Jasper Morrison heeft Greenguard Gold-certificering verkregen: een norm die maximale emissiecontrole garandeert voor producten die zijn ontworpen met de grootste aandacht voor gezondheid, milieu en welzijn. 

Over de Cappellini Lotus zitmeubelen 

 • Te stofferen in de geselecteerde stoffen en leer uit de collectie van Cappellini. 
 • Ontworpen door: Jasper Morrison 

Varianten Cappellini Lotus 

 • Lottus stoel 
 • Lottus Attesa fauteuil 
 • Lottus Comfort stoel 

Over de ontwerper Japser Morrison 

Het ontwerperspakket van Jasper Morrison is zeer breed, van servies en keukenproducten tot meubels en verlichting, sanitair, elektronica. Bij De Projectinrichter ligt de focus op kantoormeubelen, zodoende verkopen we kantoormeubilair, zoals tafels, banken en krukken en dus ook alle zitmeubelen uit de Cappellini Lotus collectie. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Cappellini Lotus.