COR - Roc

De COR Roc is een collectie zitmeubelen bestaande uit een fauteuil en stoel. Goed om met elkaar te combineren, maar uiteraard zijn de COR Roc zitelementen ook los van elkaar toepasbaar in uw kantoor- of horeca-inrichting. De COR Roc is ontworpen door: Uwe Fischer. 

DesignerUwe Fischer
Lees meer
  • COR Roc fauteuil
    COR Roc fauteuilVanaf € 2.576,-
  • COR Roc stoel
    COR Roc stoelVanaf € 783,-

Varianten uit de COR Roc collectie 

  • Roc stoel 
  • Roc fauteuil 

Over de ontwerper Uwe Fischer 

Uwe Fischer studeerde design aan de Academie voor Design in Offenbach en in 1985 werd hij mede-oprichter van Ginbande Design. In de loop van tien jaar zijn een aantal conceptuele werken gemaakt, gevolgd door tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Tussen 1994 en 2001 leidde Fischer de leerstoel Architectuur / Design aan de Staatsacademie voor Schone Kunsten in Neurenberg. Sinds 2001 is hoogleraar Industrieel Ontwerpen aan de Staatsacademie voor Schone Kunsten in Stuttgart. 
In zijn ontwerpbureau in Frankfurt am Main ontwerpt hij voor verschillende merken. Productontwikkelingen voor B & B Italia, COR, Wogg AG, MGlass. 

Naast het ontwerpen van meubels maakt Uwe Fisher ook tentoonstellingsontwerpen, bijvoorbeeld voor het Deutsches Architekturmuseum, German Design Council, Duits Postmuseum, MAK - Frankfurt. 

Over COR 

De modellen van COR staan bekend om de volgende drie onderwerpen: esthetiek, puurheid en de hoogste kwaliteit. De onmiskenbare lijnen zijn alleen terug te vinden bij COR. In elk meubelstuk moet de schoonheid, het comfort en de functionaliteit gewaardeerd worden. De kwaliteit van de producten is te danken aan één heel belangrijk iets: bij COR wordt er de tijd genomen voor de producten. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de zitmeubelen uit de COR Roc collectie.