COR Mell bank

Verkoop vanaf € 2.413,- 

Lease vanaf € 38,73 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.413,-
Lease per maand vanaf€ 38,73

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCOR
ModelMell
OntwerperJehs & Laub
HerkomstDuitsland
AfmetingenCOR Mell bank afmetingen
Soort2-zits, 3-zits, Hoekbank
OnderstelO-poot

Productomschrijving

De COR Mell is niet gewoon een sofa of hoekbank, maar er is ook een verbindingselement, een kruk en een tafel. Samengevoegd worden al deze elementen een harmonieus geheel in iedere ruimte.

De COR Mell bank is een wat strakkere versie van de Mell Lounge, voor mensen die houden van rechte lijnen en een strakke inrichting. Door zijn verminderde zitdiepte, zorgt de COR Mell bank voor een houding welke meer rechtop is.

Kenmerken COR Mell bank | hoekbank

  • Verkrijgbaar in zwart
  • Verminderde zitdiepte
  • Modulaire elementen
  • Verwisselbare hoezen
  • Chroomkleurig metalen frame, optioneel in lakkleuren
  • Onderstel: een sterige hout constructie van massief beukenhout, met solide zwalawstaart- en deuvelverbindingen.
  • Zit-ondervering: speciaal geharde stalen veren, dicht op elkaar geplaatst.
  • Degelijk comfort in de zit en de rug: meerdere lagen kwalitatief hoogwaardige polyether van verschillende hardheden, afgedekt met een beschermende vliesafdekking.
  • Ontworpen door: Jehs & Laub

Over de ontwerpers Jehs & Laub

Markus Jehs (geboren in 1965 in Stuttgart) en Jürgen Laub (geboren in 1964 in Ulm) hebben elkaar ontmoet tijdens de academische studie ‘industrieel ontwerp’ aan de Duitse Hogeschool en werden vrienden na een stage in New York in 1990.
Na hun afstuderen in 1992 richtten ze jehs + laub op. Vanaf die tijd begonnen ze meubels en lampen te ontwerpen voor Italiaanse bedrijven, zoals Cassina, Ycami en Nemo.
Vervolgens breidden ze de samenwerking uit met andere internationale merken zoals Fritz Hansen, Knoll International, Renz, Stelton, COR en Wilkhahn.
Jehs & Laub won vele internationale prijzen en hun projecten zijn te zien geweest in tal van tentoonstellingen en ze geven lezingen over de hele wereld.

Over COR

De modellen van COR staan bekend om de volgende drie onderwerpen: esthetiek, puurheid en de hoogste kwaliteit. De onmiskenbare lijnen zijn alleen terug te vinden bij COR. In elk meubelstuk moet de schoonheid, het comfort en de functionaliteit gewaardeerd worden. De kwaliteit van de producten is te danken aan één heel belangrijk iets: bij COR wordt er de tijd genomen voor de producten.