Dataflex

Dataflex is een Nederlands bedrijf dat producten ontwerpt die ergonomie, technologie en werkplekken met elkaar combineren. Dataflex zelf noemt ze dan ook ‘ergonomische computerwerkplekaccessoires’. Het doel hiervan is dat men kan werken op een aangename manier zonder op de lange termijn fysieke klachten te ontwikkelen.

Lees meer

1 / 1

Over Dataflex

Bij Dataflex werken ze met doelstellingen om voor het overgrote deel van hun producten een levenscyclusanalyse (LCA) uit te voeren en een retourneringsprogramma op te zetten. 
Hierbij is helder in kaart in gebracht wat de milieuimpact is en de reductie bij het sluiten van recyclingovereenkomst. Dit zijn echter pas de eerste stappen in de duurzaamheidsdoelstelling van Dataflex.   

Over het Dataflex assortiment

Met de producten uit het Dataflex assortiment bevordert u het concept van ergonomisch werken. Dit houdt in dat de werkplek van de werknemer zodanig is ingericht dat de werknemer zijn taken optimaal kan uitvoeren, met het oog op comfort en welzijn op de lange termijn. Met de monitor- en notebook verhogers is het bijvoorbeeld mogelijk om de schermen van apparaten hoger de positioneren, wat als gevolg beter is voor de nek en op de lange termijn fysieke klachten tegengaat.

Producten in de Dataflex collecties

  • Addit monitorverhogers 
  • Addit notebookverhogers 
  • Addit kabelmanagement
  • Viewgo monitorarmen 
  • Viewlite monitorarmen 
  • Viewlite toolbars 
  • Viewmate monitorarmen 
  • Viewmate toolbars 
  • Viewprime monitorarmen

Diensten van deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter bieden we graag een helpende hand bij het assembleren en onderhouden van uw projectinterieur. Onze experts geven u graag advies over de meest passende producten uit ons assortiment die aan uw behoeftes en wensen voldoen voor uw ruimte. Met onze dpi-services ontfermt deprojectinrichter zich over alle logistieke zaken zoals installaties, montages en het transport van uw producten. Met onze kabelmanagementservices worden apparaten op een efficiënte manier ingesteld, zonder dat er losliggende kabels de werkplek belemmeren. Daarnaast zorgen we er met onze onderhoudsservices voor dat u op de lange termijn plezier heeft van uw projectinterieur. Is dat niet fijn? Kijk voor meer informatie op onze website of neem bij vragen contact met ons op.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Dataflex collecties of over de services van deprojectinrichter? Wij staan voor u klaar met advies, extra informatie en een vrijblijvende offerte. Tijdens werkdagen zijn wij bereikbaar via 088-650 12 34 en info@deprojectinrichter.com.

Series