Dataflex - Addit

De Dataflex Addit is een serie van kantooraccessoires, bestaande uit een monitor- en notebookverhogers. Met de Addit verhogers wordt uw monitor of laptop op ooghoogte geplaatst om zo prettig te werken.  

Lees meer
 • Circular icon
  Dataflex Addit monitorverhogers zwart
  Dataflex Addit monitorverhogerVanaf € 39,-
 • Circular icon
  Dataflex Addit notebookverhoger wit
  Dataflex Addit notebookverhogerVanaf € 49,-
 • Circular icon
  Dataflex Addit Kabelmanagement kabelslurf zwart
  Dataflex Addit KabelmanagementPrijs op aanvraag

Wanneer je gebruik maakt van een computer met monitor wil je deze op de juiste hoogte hebben. Wanneer het beeldscherm te laag of te hoog staat is er kans op rugklachten en onduidelijk zicht op de monitor. Met de monitorverhoger kunt u uw eigen hoogte bepalen, bovendien biedt het opbergruimte om kleine persoonlijke items op te bergen.  
Bij de notebookverhoger is dit product gecombineerd met een koffer. Hier kunt u ook persoonlijke items in opbergen, zoals uw visitekaartje, kabels, mobiele telefoon of schrijfgerei. Ook kunt u hier uw tablet op plaatsen. Voor een nette en veilige werkplek zijn de producten uit de Addit Kabelmanagement collectie een goede oplossing.

Varianten Dataflex Addit 

 • Addit monitorverhogers 
 • Addit notebookverhogers 
 • Addit kabelmanagement

De Additcollectie van Dataflex biedt u een breed scala aan verhogers, elke met zijn eigen mogelijkheden en toepassingen. Uw combinatie van bureau, stoel, computer en monitor is uniek en om ergnomisch goed te werken bieden de verhogers deze mogelijkheid. 

Over Dataflex 

Dataflex is een Nederlands bedrijf en ze ontwerpen producten die ergonomie, technologie en werkplekken met elkaar combineren. Dataflex zelf noemt ze dan ook ‘ergonomische computerwerkplekaccessoires’, en maakt producten zoals de notebookverhogers uit de Dataflex Addit serie. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Dataflex Addit.