Dauphin - @Just

De Dauphin @Just serie bestaat uit een prachtige collectie zitmeubilair. Hieronder vallen de @Just stoel en de @Just bureaustoel. Beide zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en designs. Deze zitmeubelen zijn uitermate geschikt voor op het kantoor. Hulp nodig bij de inrichting van uw kantoorruimte? De experts van De Projectinrichter staan voor u klaar.  

Lees meer
 • Dauphin Just stoel
  Dauphin @Just stoelVanaf € 329,-
 • Circular icon
  Dauphin @Just bureaustoel
  Dauphin @Just bureaustoelVanaf € 538,-

Over Dauphin @Just serie 

 • De serie bestaat uit een Dauphin @Just stoel en een Dauphin @Just bureaustoel. Deze kunnen goed met elkaar gecombineerd worden, bijvoorbeeld in een kantoor. Maar ook apart staan deze meubelen erg mooi, zo kan de stoel ook goed in een vergaderruimte. 
 • Beide zitmeubelen passen goed in een kantooromgeving. Dit komt door de professionele, tijdloze uitstraling, maar ook het prettige zitcomfort.  
 • De productserie heeft diverse certificaten, waaronder: GS, Quality Office en BIFMA level 2-Gold. 
 • De stoelen zijn allebei in meerdere kleuren te verkrijgen.  
 • Op het gebied van ergonomie voldoet de bureaustoel aan de hoogste eisen. Daarbij is er keuze uit twee zitconcepten door de Syncro-Automatic®- en de Syncro-Quickshift®-techniek. 

Over Dauphin 

Dit Duitse meubelmerk staat bekend om het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige bureaustoelen. Het zitcomfort voor de mens staat centraal in de filosofie van het bedrijf. Door middel van elegante ontwerpen en de beste ergonomietechnieken komt Dauphin tot de beste ontwerpen.  

Meer weten? 

Als u graag meer informatie ontvangt over deze serie of als u andere vragen heeft kunt u terecht bij De Projectinrichter. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Ook kunt u langskomen in één van onze showrooms of vrijblijvend een offerte aanvragen.