De Ploeg

Met de gordijnstoffen van De Ploeg creëert u eenvoudig een ruimte dat een gevoel van modieusheid en verfijndheid, vanwege de hoge kwaliteit dat ze uitstralen. De kleuren uit hun collectie zijn eenvoudig te combineren met diverse interieurs. Is dat niet gunstig?

Lees meer

1 / 1

Over De Ploeg

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1923, is De Ploeg een gerenommeerde ontwikkelaar van gordijn- en meubelstoffen. Sindsdien onderscheiden ze zich door met kwalitatieve materialen en uitstekende vakmanschap hun tijdloze collecties te creëren. De Nederlandse onderneming is een welkbekende marktleider onder interieur- en designprofessionals.

Kernwaarden van De Ploeg

Bij De Ploeg staan kwaliteit, creativiteit en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Met hoogwaardige producten die voldoen aan strenge kwaliteitseisen, streven ze ernaar om de leefomgeving in uiteenlopende ruimtes te verbeteren. Daarnaast zijn hun modieuze collecties een waardevolle toevoeging aan ieder interieur. Daarbij is het van belang voor De Ploeg dat ze op een duurzame wijze produceren en collecties creëren die milieubewust en veilig zijn.

Kenmerken van De Ploeg collecties 

Alle producten uit het assortiment van De Ploeg zijn brandvertragend. Sommige worden gekenmerkt door hun lichttransparantie, terwijl andere producten verduisterend werken. Vanwege uiteenlopende weeftechnieken hebben de gordijnen afwisselende structuren en daardoor een andere look. Kies bij De Ploeg uit gedessineerde of eenkleurige stoffen.

Hulp nodig?

Bij deprojectinrichter kunt u rekenen op een helpende hand bij het samenstellen en onderhouden van uw projectinrichting. Onze experts geven u graag advies over geschikte producten uit ons assortiment die voldoen aan uw wensen voor uw ruimte. Met onze dpi-services monteren en transporteren wij alle meubels. Daarbij creëren wij gepersonaliseerde onderhoudsadviezen, zodat uw projectinterieur zo lang mogelijk meegaat. Zo kan u zich focussen op wat echt belangrijk is. Dat is fijn, toch? Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op.

Meer informatie?

Heeft u interesse in de services van deprojectinrichter of in het assortiment van De Ploeg? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 088-650 12 34 of info@deprojectinrichter.com. Wij voorzien u graag van extra informatie, een consult of gratis offerte.

Series