De Projectinrichter Wandbank

Verkoop vanaf € 800,- 

Lease vanaf € 12,84 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 800,-
Lease per maand vanaf€ 12,84

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkDe Projectinrichter
ModelWandbank
HerkomstNederland
Soort2-zits, 3-zits, Meerzits, Hoekbank
OnderstelSokkel / plint
Extra'sKoppelbaar

Productomschrijving

De Projectinrichter Wandbank is een mooie en handige bank die in vele vormen en maten te leveren is. Een wandbank brengt vele voordelen met zich mee. Zo creëert een wandbank vele zitplaatsen, wat erg handig is in diverse horecagelegenheden, maar ook in kantoren en wachtruimtes. 

Een ruimtelijk effect

Een wandbank geeft een ruimte een rustige en strakke uitstraling doordat het één groot product is in een ruimte. De bank plaatst u bijvoorbeeld tegen een wand aan en daardoor ziet u goed grootte van de bank en ontstaat er een ruimtelijk effect, waardoor de ruimte erg ruim lijkt. 

Variatie in vele ruimtes 

Als u een wandbank plaats in uw ruimte, creëert u diverse zitplekken wat voor een variërende look zorgt in uw interieur. Dit geeft ruimtes een speels effect, doordat u niet alleen maar gebruik maakt van bijvoorbeeld stoelen, maar ook andere zitplekken. Tevens heeft De Projectinrichter wandbank een goed zitcomfort door zijn ruime zitting. 

Diverse opties en formaten 

Er zijn zeer veel mogelijkheden om De Projectinrichter Wandbank naar uw smaak aan te passen. Zo is maatwerk zeker mogelijk. U bepaalt de hoogte, diepte en lengte per centimeter als de standaardafmetingen u niet uitkomen van de wandbank. De banken hebben over het algemeen een houten frame en zijn hierdoor simpel aan te passen. Bovendien is hij leverbaar in vele kleuren en daarmee past deze wandbank in vele ruimtes. 

Kenmerken van De Projectinrichter Wandbank 

  • Diverse modellen, hoogtes, dieptes en plintafwerkingen mogelijk 
  • De wandbank is in diverse kleuren en materialen te krijgen
  • Biedt veel zitplekken aan 
  • Extra optie: koppelbaar 

Producteigenschappen van De Projectinrichter Wandbank

De wandbank is in diverse modellen en materialen leverbaar. Zo kunt u kiezen voor een ledere, stoffen of kunstlederen bank. Tevens kunt u kiezen voor een extra optie. Namelijk dat de wandbank koppelbaar is. Zo sluiten de wandbanken goed bij elkaar aan.