Diesel

Diesel is een veelzijdig merk en bekend in diverse branches, zoals kleding, verlichting en meubels. Voor wat betreft de meubels werken ze samen met het Italiaanse merk Moroso. Ze hebben een verzameling producten gecreëerd met een ontspannen en comfortabele sfeer, geïnspireerd op een informeel lifestyle-concept en gericht op gebruikers die van eenvoudige vormen houden en tegelijkertijd op zoek zijn naar een moderne stijl van hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met een onderscheidend ontwerp van pure lijnen.  

Lees meer

1 / 1

“We werken samen met het creatieve team van Diesel om een interessant en alternatief collectie-idee te ontwikkelen dat twee verschillende maar toch bestaande aspecten van bepaalde hedendaagse trends moest vertegenwoordigen: één die donkerder van toon is, geïnspireerd door de undergroundwereld en met een meer agressieve en enigmatische esthetiek, en de andere aansteker, geïnspireerd door de natuur en een visuele uitstraling, met zachte en gastvrije vormen”, aldus Patrizia Moroso, die altijd alle fasen van elk ontwerpproject persoonlijk volgt. 

Assortiment van Diesel 

  • Akoestische banken 
  • Fauteuils 
  • Poefen 
  • Tafels 
  • Zitbanken 

Meer info over Diesel? 

Wilt u meer informatie over de meubelcollectie van Diesel, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte met projectprijzen. Bel 088 – 650 1234 voor het maken van een afspraak. Onze experts geven u graag advies. Bezoek onze showroomvestigingen in Purmerend, Bergeijk of Rotterdam om de producten te zien van Diesel. 

Series