Moroso

Moroso ontving reeds in 1994 als eerste Italiaanse meubelfabriek een ISO 9001 kwaliteitsmanagement certificaat. Hierna volgde het ISO 14001 milieucertificaat in 1999. Op het gebied van duurzaamheid heeft Moroso ook een certificaat: GECA. 

Lees meer

1 / 1

Moroso designmeubelen uit Italië ontwerpt al sinds 1952 design meubilair van topkwaliteit. Uitgangspunt bij een ontwerp zijn telkens de eindgebruikers en hun levensstijl. Doordat iedereen wensen en behoeften heeft, zijn de designs heel verschillend. Uiteraard komt dit ook door de samenwerkingen met verschillende ontwerpers, waaronder: Ron Arad, Carlo Columbo, Enrico Franzolini, Alfredo Häberli, Marc Newson, Toshiyuki Kita en Patricia Urquiola. Het bedrijf heeft ook met een aantal Nederlandse ontwerpers samengewerkt, zoals Edward van Vliet, Marcel Wanders en Richard Hutten. 

Moroso Certificaten

Bekende designklassiekers in de Moroso collectie  

Door de jaren heen heeft Moroso diverse successen gehad. De Projectinrichter zet er een aantal hiervan voor u op een rijtje: 

Wat opvalt is dat de collectie van Moroso vaak erg kleurrijk is en aparte vormen heeft. Hierdoor onderscheid het merk zich van de concurrenten. Moroso heeft meerdere waarden die het merk belangrijk vindt, waaronder passie voor schoonheid, emotie en kunst. Deze waarden zijn dan ook terug te zien in de designs. 

Informatie & vragen 

Wilt u meer informatie over Moroso kantoormeubelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Uiteraard kunt u ook Moroso designmeubelen bekijken in een van onze showroomvestigingen. Onze experts helpen u graag verder met advies op maat. 

Series