Drabert

Drabert bureaustoelen, het merk is begonnen met het produceren van bureaustoelen. Drabert richtte zich voornamelijk op het goede, dynamische zitten. Tussen vorm, functie en ergonomie is een optimaal balans. Samenwerking met arbo-deskundigen leidt telkens tot optimalisatie van het dynamisch zitten op de werkplek.

Lees meer

1 / 1

Bureaustoelen van Drabert hebben veel instelmogelijkheden waardoor de stoel op ieder individu aan te passen is. Een van de recentste modellen is de Drabert Salida voorzien van een automatische gewichtsinstelling.

Geschiedenis Drabert

Drabert is onderdeel van de Kinnarps Group. Kinnarps werd opgericht in 1942 door Jarl en Evy Andersson en is tot op de dag van vandaag nog steeds een familiebedrijf. De Kinnarps Group ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt onder de volgende trademarks: Kinnarps, Materia, Skandiform, NC Nordic Care,MartinStoll en Drabert.

Ze ontwikkelen en produceren workspace solutions voor bedrijven en publieke omgevingen van uitstekende kwaliteit en met een beperkte belasting van het milieu beïnvloeden ze de hele keten - van de grondstoffen tot de afgewerkte oplossingen voor de werkplek.

Assortiment Drabert zitmeubelen

Het assortiment van Drabert bestaat uit:

  • Stoelen
  • Fauteuils en
  • Ergonomische NPR bureaustoelen

Meer informatie over Drabert stoelen?

Wilt u meer informatie over Drabert bureaustoelen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms in Bergeijk, Rotterdam of Purmerend. In overleg is een proefstoel van Drabert mogelijk.

Series