Drabert - Mento

De Drabert Mento collectie bestaat uit een functionele bureaustoel en een comfortabele stoel met een lage rugleuning. De Mento zitmeubelen zijn ideaal om op kantoor toe te passen; de verrijdbare Mento bureaustoel is ideaal voor werkruimtes en de Mento stoel is ideaal voor onder andere vergaderruimtes. Echter zijn de Drabert Mento zitmeubelen veel breder toepasbaar. Wie wil dat nou niet?

Lees meer
 • Drabert Mento
  Drabert Mento bureaustoel BureaustoelVanaf € 488,-
 • Drabert Mento bezoekersstoel
  Drabert Mento StoelVanaf € 255,-

Relax-o-flex®

De unieke rugleuningen van de zitmeubelen uit de Drabert Mento collectie zijn gemaakt van een speciaal materiaal; de verwerkte Relax-o-flex®-kussens stimuleren de bloedsomloop rondom de wervelkolom, waardoor uw zithouding ergonomisch bevorderd wordt. Dit draagt onder andere bij aan uw concentratievermogen, wat leidt tot een verhoogde productiviteit.

Eigenschappen van Drabert Mento

 • De Drabert Mento zitcollectie bestaat uit een verrijdbare bureaustoel en een comfortabele stoel met een lage rugleuning.
 • Het Mento assortiment van Drabert is geschikt voor het inrichten van onder andere werk- en vergaderruimtes.
 •  De Mento zitmeubelen beschikken over unieke Relax-o-flex®-kussens, waardoor ze de bloedsomloop stimuleren en daarmee een ergonomische zithouding bevorderen.
 • Voor de Mento stoel is er keuze uit een slede- of 4-pootsonderstel.
 • De Mento bureaustoel heeft een verstelbare zithoogte en verstelbare tegendruk van de rugleuning.
 • Voeg optioneel armleuningen toe aan de Mento zitmeubelen.
 • De Drabert Mento collectie is leverbaar in diverse kleuren.
 • Ontwerper van Drabert Mento: Deisig Design. 

Varianten van Drabert Mento

 • Drabert Mento bureaustoel.
 • Drabert Mento stoel.

Over Drabert

Drabert valt onder het merk Kinnarps. Drabert staat bekend om hun ergonomische en innovatieve designs voor zitmeubelcollecties die toepasbaar zijn in diverse ruimtes; denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfs-, werk- en vergaderruimtes. Daarbij kenmerkt Drabert zich door hun simpliciteit; al hun individuele meubelstukken zijn hierdoor erg gebruiksvriendelijk. Dit komt ook terug in de zitmeubelen uit de Drabert Mento collectie.

 Diensten van De Projectinrichter

U kunt bij De Projectinrichter terecht met al uw vragen rondom het samenstellen en onderhouden van uw interieur. Zo bieden wij bijvoorbeeld dpi-services, waarbij wij u alle zorgen ontnemen over logistieke kwesties zoals montages, installaties en transport. Daarbij kunt u bij ons terecht voor onderhoudsadvies. Het onderhouden van uw projectstoffering is minstens net zo belangrijk als het onderhouden van de meubelen zelf. Door verrijdbare zitmeubelen versnelt namelijk het slijtageproces. De Projectinrichter verhelpt dit door een gepast onderhoudsadvies te construeren en staat u uiteraard bij in de uitvoering ervan. Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website.

Contact?

Heeft u interesse in het Drabert Mento assortiment of in de diensten van De Projectinrichter? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie, een consult of vrijblijvende offerte op basis van de projectprijzen van de Drabert Mento collectie. Bel naar 088 – 650 12 34 of stuur een email naar info@deprojectinrichter.com.