Draumr

Draumr, oud Noors voor dromen, steunt de ontwikkeling van een circulaire economie, goede designs en regeneratieve oplossingen. Het meubelmerk werkt op een intelligente manier en in harmonie met de natuur. Draumr is gespecialiseerd in akoestische panelen, de ideale oplossing als het gaat om luidruchtige ruimtes, zoals kantoren of onderwijsinstellingen. Daarnaast geeft het ook een frisse uitstraling en een natuurlijke touch aan uw ruimte. Het merk noemt het dan ook zelf ‘natuur aan de muur’. Voor een bedrijf dat wil investeren in duurzaamheid, is Draumr de perfecte uitkomst.  

Lees meer

1 / 1

Meer over Draumr  

  • De producten met planten en mos van Draumr zijn 100% gemaakt van natuurlijke materialen.  
  • De panelen zijn onderhoudsvrij, wat betekent dat u geen water hoeft te geven of deze panelen van licht moet voorzien. Hierdoor bespaart u zo’n 75% aan onderhoudskosten in vergelijking met een wand die van levende planten is gemaakt. 
  • De planten en het mos zijn op een natuurlijke wijze geconserveerd, wat aangeeft dat Draumr bij de ontwikkeling van producten denkt aan het milieu.  
  • Draumr doet ook aan ‘Green Wall Projects’ oftewel projecten op maat. Zo krijgt u een geheel authentiek design dat aansluit op uw wensen en behoeften. 

Bent u op zoek naar meer informatie over Draumr? 

Aarzel dan niet, maar neem contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail, dit is geheel vrijblijvend. Ook kunt u een offerte aanvragen via onze website (dit is tevens vrijblijvend). Wij van De Projectinrichter proberen hier zo spoedig mogelijk op te reageren. Daarnaast bent u van harte welkom om de meubels te bekijken in één van onze showroomvestigingen. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen.

Series