Draumr Polarmoss Sphere

Verkoop vanaf € 125,- 

Lease vanaf € 2,01 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 125,-
Lease per maand vanaf€ 2,01

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkDraumr
ModelPolarmoss Sphere
HerkomstNederland
Kleuren en materialenDraumr Polarmoss kleuren
Soort akoestischOverig

Productomschrijving

Draumr Polarmoss Sphere voegt een aangenaam effect toe aan het bovenste gedeelte van een ruimte en is ontworpen om juist op dit deel van een ruimte extra aandacht te vestigen. Sphere krijgt hun vorm door actie en interactie van simpele fysieke- en natuurwetten. Polarmoss brengt dit op een natuurlijke manier in uw binnenruimte.

Kenmerken Draumr Polarmoss Sphere

  • Polarmoss Sphere is leverbaar in vier maten. Onafhankelijk van de manier waarop ze worden gebruikt, in groepen op gelijke of ongelijke hoogte, biedt de Polarmoss Sphere een uniek aspect in uw ruimte.
  • Polarmoss Sphere zijn met de hand vervaardigd uit hoge-kwaliteit Polarmoss Extra mos dat gekleurd en geconserveerd is. Het mos uit deze producten hoeft op geen enkele wijze onderhouden te worden en is moeilijk ontvlambaar.
  • De Draumr Polarmoss Sphere gaat nog meer tot de verbeelding spreken, als u de meerdere Sphere elementen boven elkaar monteert. Polarmoss Sphere is ook te bevestigen aan een tafel of in een kom. Opzichzelfstaand of in een groep, voegen de Polarmoss Sphere een zacht en prettig lichteffect aan uw interieur ontwerp toe.
  • Polarmoss Sphere zijn verkrijgbaar in 16 schitterende kleuren.