DUM - Unkle

DUM Unkle is een collectie die bestaat uit een fauteuil en bank naar een klassiek ontwerp van DUM. Het formaat van de Unkle is perfect om een grote indruk te maken en is geschikt voor elke ruimte.

Lees meer
 • DUM Unkle fauteuil grijs
  DUM Unkle FauteuilVanaf € 725,-
 • DUM Unkle bank
  DUM Unkle bankVanaf € 725,-

Door het uitnodigende ontwerp zorgt de DUM Unkle voor een welkom ontvangst in wachtruimtes, lobby’s en lounges. Ook zijn de zitbank en fauteuil ideaal voor een hybride werkplek waar collega’s elkaar ontmoeten. Het massieve ontwerp van het zitmeubilair geeft garandeert een zitbeleving waar u tot rust kunt komen. 

Deze fauteuil en bank kunt u volledig stofferen in de stof Kvadrat Divina 3, Kvadat Divina Melange 2 en Kvadrat Tonus 4. Door de keuze uit diverse kleuren zijn deze zitmeubelen in te richten in uw eigen huisstijl. 

Kenmerken van het DUM Unkle zitmeubilair

 • De zitmeubelen zijn te bekleden in de stoffen van Kvadrat 
 • Materialen: gepolsterd schuim, multiplex frame en stoffen bekleding
 • Harde (PA) glijders voor een zachte ondervloer
 • Dutch design
 • Ontworpen door: DUMOFFICE

Varianten uit de Dum Unkle collectie

 • DUM Unkle Fauteuil 
 • DUM Unkle Bank voor 2 personen

Meubilair wordt veelal opgenomen in de collectie van musea. Deze zitmeubelen uit de Dum Unkle collectie maken bijvoorbeeld deel uit van de collectie van het Stedelijk Museum te Amsterdam.

Over DUM

De ontwerpers achter DUM zijn Wiebe Boonstra en Marc van Nederpelt. Beide ontwerpers hebben gestudeerd aan Design Academy in Eindhoven. Sindsdien hebben zij altijd samengewerkt en uiteindelijk DUM opgericht in 2013.

DUM zorgt voor een speelse en kleurrijke sfeer in kantoren en horecagelegenheden. Het doel is om wachtruimtes, lobby’s en lounges een karakteristiek, maar ook een huiselijk gevoel te geven. DUM gelooft in ontwerpen die zorgen voor interactie en connectie tussen mensen. De robuuste en oversized designs maken de meubelen ideaal te gebruiken in grote ruimtes en gebouwen, zo ook de DUM Unkle zitmeubelen.

Wilt u graag een huiselijke sfeer creëren in uw kantoorconcept? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies over de uitvoeringsmogelijkheden, zoals zitmeubilair uit de collectie van DUM Unkle.