HomeDUMDUM Panatella fauteuil

DUM Panatella fauteuil

Verkoop vanaf € 1.995,- 

Lease vanaf € 32,02 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.995,-
Lease per maand vanaf€ 32,02

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkDUM
ModelPanatella
OntwerperWiebe Boonstra en Marc van Nederpelt
HerkomstNederland
AfmetingenDUM Panatella fauteuil afmetingen
SoortLage rug
Onderstel4-poot

Productomschrijving

De DUM Panatella is een heerlijke fauteuil om in te relaxen. De Panatella heeft een 'oldskool' uitstraling, het eenvoudige maar elegante frame is goed te zien. De licht gebogen armleuningen zorgen in combinatie met de zachte kussens zorgen voor optimaal comfort. Het zachte kussen is gevuld met ganzendons. Het houten frame is van stevig gelakt Frans eikenhout.

Stoffen van hoge kwaliteit

Voor alle producten van DUM worden alleen stoffen van zeer hoge kwaliteit gekozen. Eigenschappen van de stof wat betreft rek, pilling, vervagen en vuilafstoting verschillen per stof.

De stoffen uit de DUM collectie bevatten natuurlijke vezels, deze kunnen door natuurlijk licht of kunstlicht verkleuren. Over het algemeen verkleuren donkere stoffen meer dan lichte stoffen. Om verkleuring zo veel mogelijk te voorkomen kunt u de producten het beste zo min mogelijk blootstellen aan direct zonlicht.

Transpiratie of vet uit haar/huid kan bij contact met de stof vlekken veroorzaken. Ook kan er bij het gebruiken van bepaalde schoonmaakmiddelen een reactie met de stof ontstaan. Reiniging kan daarom het beste worden gedaan met een vochtige en schone witte doek. Wrijf nooit te hard over de materie. Daarnaast is het belangrijk om gestoffeerde producten regelmatig te behandelen met het zachte mondstuk van de stofzuiger om te zorgen dat de stof tussen de vezels niet ophoopt.

Kenmerken DUM Panatella fauteuil

  • Afmetingen: 78 x 76 x H78 cm
  • Frame van Frans eikenhout
  • Vulling van ganzendons
  • Ontworpen door: Marc van Nederpelt & Wiebe Boonstra

Over de ontwerpers Marc van Nederpelt & Wiebe Boonstra

Marc en Wiebe zijn, samen met Martijn Hoogendijk, de oprichters en eigenaren van DUM. Daarnaast ontwerpen ze ook diverse meubelen voor DUM.

Over DUM

Dum meubilair is een label opgericht door ontwerpers Wiebe Boonstra, Martijn Hoogendijk en Marc van Nederpelt. In de jaren negentig zijn de drie designers bekend geworden met de design studio Dumoffice. Diverse meubel ontwerpen waren al te zien in verschillende musea wereldwijd waardoor ze in 2008 besloten een eigen label te introduceren, Dum.