HomeDutch Originals

Dutch Originals

Dutch Originals is de overkoepelende merknaam voor toonaangevende Nederlandse designmeubelen waar zowel Gispen Classics als Gispen Today onder vallen.  

Lees meer

1 / 1

In de collectie Classics zijn tal van beroemde (met name buisframe) ontwerpen van W.H. Gispen opgenomen, die nog steeds in serieproductie worden vervaardigd, zoals de Gispen 101 die hij in 1931 ontwierp.  De collectie Gispen Today bestaat uit eigentijdse ontwerpen van ontwerpers die momenteel de toon zetten op het gebied van product design, waaronder Richard Hutten en Thijs Smeets. De meubels zijn made in Holland en dus onderdeel van echt Dutch Design dat wereldwijd ook zijn bekendheid heeft gekregen. 

Bij De Projectinrichter kunt u de producten van Dutch Originals bewonderen.  

Assortiment van Dutch Originals 

  • Stoelen 
  • Tafels 
  • Werkplekken 
  • Banken 
  • Fauteuils 

Meer informatie over Dutch Originals?    

Wilt u meer informatie over de meubels van Dutch Originals, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte met projectprijzen. Bel 088 – 650 1234 voor het maken van een afspraak. Onze experts geven u graag advies. Bezoek onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam om de producten te zien van Dutch Originals. 

Series