HomeDutch OriginalsDutch Originals Crossing tafels

Dutch Originals Crossing tafels

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkDutch Originals
ModelCrossing
OntwerperJob van den Berg
HerkomstNederland
Onderstel4-poot
HoogteVast
Extra'sElektrificatie
BladmateriaalHout

Productomschrijving

De Dutch Originals Crossing is een breed tafelprogramma met een knipoog naar het verleden met de kennis en technieken van nu. Gispen, buisframes en bakeliet zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Dit was voor Job van den Berg de basis voor zijn ontwerp. Het materiaalgebruik en het gevoel van vroeger, met de technieken en mogelijkheden van nu.  

Kenmerken van de Dutch Originals Crossing tafels 

  • Een breed tafelprogramma met meerdere afmetingen. 
  • Toe te passen als vergadertafel, salontafel eettafel in uw bedrijfsrestaurant of aanlandplek. 
  • Frame leverbaar in meerdere kleuren. 
  • Het tafelblad kan worden afgewerkt met Fenix ntm. Met een Fenix blad hebben vet en vingerafdrukken geen kans. Een ander groot voordeel van een Fenix blad is dat krasjes door middel van wrijving eruit gepoetst kunnen worden. Zo blijft het blad zo goed als nieuw. 
  • Ontworpen door: Job van den Berg. 

Voor een eigentijdse uitstraling maakt van den Berg gebruik van vierkante kokers in plaats van de traditionele ronde buis. Door de hedendaagse buislasertechnieken vallen de metalen kokers naadloos in elkaar. Deze kokers eindigen met een bakelieten dop. Dit geeft een stijlvolle afwerking en brengt het ontwerp nog dichter bij de collectie en het verleden van Gispen. Een breed pallet aan tafels voor thuis en op kantoor. Natuurlijk, je kunt er perfect aan werken. Het ruime werkoppervlak en slimme bekabelingsaccessoires nodigen daartoe uit. Maar de Crossing tafel van Dutch Originals is veel meer. Een complete serie salontafels die flirten met Rietveld en Berlage. Eettafels die je klassiek en modern kunt dekken. Vergadertafels voor boardrooms en bespreektafels voor klantenontvangst. Uitgebreid en bijzonder stijlvol! 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Dutch Originals Crossing.