Dutchglobe - A Line

Dutchglobe A Line is een serie houten tafels in diverse afmetingen en vormen. De rechthoekige en ronde houten tafels zijn ideaal te gebruiken als vergadertafel of als tafel in uw bedrijfsrestaurant. De nieuwe toevoeging is de A Line Ultra. Deze lichtgewicht tafel is niet alleen stapelbaar, maar ook koppelbaar. Dit maakt deze tafel uitermate geschikt als conferentietafel.  

Lees meer
 • Dutchglobe A Line tafel
  Dutchglobe A Line TafelVanaf € 1.099,-
 • Dutchglobe A Line round ronde tafel
  Dutchglobe A Line Round tafelVanaf € 1.999,-
 • Dutchglobe A Line Ultra houten tafel
  Dutchglobe A Line Ultra tafelVanaf € 499,-

Met deze Ultra tafel kunt u diverse opstellingen maken en wanneer de conferentieruimte voor andere doeleinden gebruikt wordt, kunt u de tafels (tot een maximum van 6 stuks) eenvoudig op elkaar plaatsen. Ondanks het feit dat de tafel niet zwaar is, heeft hij, mede dankzij het gebruikte materiaal, een robuuste uitstraling. 

Varianten van de Dutchglobe A Line houten tafels 

 • A Line rechthoekige tafel 
 • A Line Round (ronde tafel) 
 • A Line Ultra (koppelbare en stapelbare tafel) 

Het grote voordeel van deze A Line serie is, is dat ze samen ook goed te gebruiken zijn. Het onderstel is goed op elkaar afgestemd en past daarom ook zo goed bij elkaar. 

Over Dutchglobe 

Dutchglobe is een jong Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardig meubilair, vaak gemaakt van hout, met innovatieve producten en klantgerichte productie. De materialen zijn duurzaam en hoogwaardig, zo ook de producten van de A Line collectie. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de houten tafels uit de collectie van Dutchglobe A Line.