Dutchglobe

Dutchglobe is een jong Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardig meubilair met innovatieve producten en klantgerichte productie. De materialen zijn duurzaam en hoogwaardig. Dit komt doordat Dutchglobe alleen materialen en producten hergebruikt om er nieuwe meubels van te maken.

Lees meer

1 / 1

Voor de tafels is gebruik gemaakt van gevingerlast eiken, voor de tafels gepoedercoat metaal en aluminium voor de verlichting.  

Het assortiment van Dutchglobe

Dutchglobe heeft diverse producten in het assortiment, namelijk;  

  • Stoelen 
  • Krukken 
  • Houten tafels 
  • Lampen 

Een bekende serie van Dutchglobe is de A line. Bij deze serie staan de poten van stoelen en tafels in een zo strak mogelijke A-lijn. Hierdoor krijgen de meubels van de Dutchglobe A line collectie een sterke fundering én een simpele, doch chique uitstraling. De Dutchglobe A line serie is geschikt voor vrijwel elk type inrichting, om het nu gaat om een school, een restaurant of een kantine. 

Een andere serie van Dutchglobe heeft de naam Diagonal. De Diagonal betreft stoelen van Dutchglobe, waarvan de poten zijn afgewerkt in een ronde vorm. De Dutchglobe Diagonal meubels zijn een perfecte match met de in een V-vorm gemaakte vierkante tafels. De Diagonal stoelen zijn verkrijgbaar in eikenhout of beuken in verschillende kleuren. 

Tot slot is er de Dutchglobe Oak serie. Deze bestaat uit mooie tafels met verschillende vormen en afmetingen. Zoals de naam al zegt, zijn dit allen eiken meubels. De standaard afwerking van de Dutchglobe tafels is lak, dit oogt bijna hetzelfde (maar voelt wel anders) dan olie. Hierdoor is het onderhoud een stuk makkelijker. Het is overigens nog wel mogelijk om te kiezen voor een afwerking met olie. 

Meer info over Dutchglobe meubelen?

Wilt u meer informatie over Dutchglobe neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Dutchglobe meubelen bekijken in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam of Purmerend. 

Series