Dutchglobe

Met de kwalitatieve Dutchglobe meubelcollecties geeft u uw interieur eenvoudig een modieuze en tijdloze look. De tafels hebben veelal een simplistisch ontwerp, wat ze een verfijnde uitstraling geeft.  De lampen hebben een uniek ontwerp en kunnen daardoor eenvoudig een eyecatcher vormen in uw ruimte, waardoor uw interieur een interessante samenhang krijgt. Wie wil dat nou niet?

Lees meer

1 / 1

Over Dutchglobe

Dutchglobe is een jong Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardig meubilair met innovatieve producten en klantgerichte productie. De materialen zijn duurzaam en hoogwaardig. Dit komt doordat Dutchglobe alleen materialen en producten hergebruikt om er nieuwe meubels van te maken. 

Over de Dutchglobe collecties

Voor de tafels is gebruik gemaakt van gevingerlast eiken, voor de tafels gepoedercoat metaal en aluminium voor de verlichting.  Dutchglobe heeft diverse producten in het assortiment, waaronder houten tafels, lampen, krukken en stoelen.

Een bekende serie van Dutchglobe is de A line. Bij deze serie staan de poten van stoelen en tafels in een zo strak mogelijke A-lijn. Hierdoor krijgen de meubels van de Dutchglobe A line collectie een sterke fundering én een simpele, doch chique uitstraling. De Dutchglobe A line serie is geschikt voor vrijwel elk type inrichting, om het nu gaat om een school, een restaurant of een kantine. 

Tot slot is er de Dutchglobe Oak serie. Deze bestaat uit mooie tafels met verschillende vormen en afmetingen. Zoals de naam al zegt, zijn dit allen eikenmeubels. De standaard afwerking van de Dutchglobe tafels is lak; dit oogt bijna hetzelfde (maar voelt wel anders) dan olie. Hierdoor is het onderhoud een stuk makkelijker. Het is overigens nog wel mogelijk om te kiezen voor een afwerking met olie. 

Assistentie nodig?

Bij deprojectinrichter kunt u terecht met al uw vragen rondom het assembleren en onderhouden van uw projectmeubilair. Onze experts adviseren u graag welke producten uit ons assortiment het meest geschikt zijn om toe te passen in uw ruimte, gebasseerd op uw wensen en behoeftes. Daarnaast ontfermen wij ons over alle logistieke zaken met onze dpi-services, zoals installaties en het transport. Is dat niet fijn? Kijk voor meer informatie over alle diensten van deprojectinrichter op onze website of neem contact met ons op bij vragen.

Contact?

Wilt u meer weten over de Dutchglobe collecties of over de services van deprojectinrichter? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie, advies of een gratis offerte. Neem hiervoor contact met ons op tijdens werkdagen via 088-650 12 34 of info@deprojectinrichter.com.

Series