Dutchglobe - Oak

De Dutchglobe Oak V Square is een serie moderne tafels gemaakt van hout. Zoals de naam al zegt betreft dit unieke tafels die gemaakt zijn van eikenhout.
Deze eigentijdse tafel is beschikbaar met verschillende vormen bladen en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De Oak V Square kan gebruikt worden als vergadertafel, dinertafel en is ideaal toe te passen in de horeca. 

Lees meer
 • Dutchglobe Oak V Square 2 tafel
  Dutchglobe Oak V Square 2 tafelVanaf € 1.249,-
 • Dutchglobe Oak V Square 3 tafel
  Dutchglobe Oak V Square 3 tafelVanaf € 1.249,-
 • Dutchglobe Oak V Square 4 tafel
  Dutchglobe Oak V Square 4 tafelVanaf € 1.249,-

Het blad van de tafel bestaat uit 27 mm berkenhout in meerdere lagen HPL. HPL is high pressure laminate, bestaat uit meerdere lagen samengeperste houtvezel of met fenolhars doordrenkt papier. De top kan in wit of zwart of met een 40 mm gevingerlast eikenhouten worden uitgevoerd. Hierbij heeft u de keuze uit een rechte of 45 graden facet randafwerking . 

Bijzonder aan deze tafel is de mogelijkheid om de poten onder deze tafel uit te laten voeren in 2, 3 of 4 poten. Dat houdt in dat er bij de keuze voor 2 poten, 2x2 poten onder de tafel komen. Bij 3 poten, 2x3 poten onder komen. En bij keuze voor 4 poten zelfs 2x4 poten. Door deze unieke uitvoeringen wordt de tafel een echte eyecatcher in iedere ruimte. De poten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren;  gelakte white wash, natuur of zwart. Onze experts denken graag mee welke tafel het beste bij u past. 

Varianten Dutchglobe Oak V Square 

 • Dutchglobe Oak Square 2 
 • Dutchglobe Oak Square 3
 • Dutchglobe Oak Square 4

De Oak V Square tafels zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er van deze serie ook statafels te verkrijgen. Ideaal om staand aan te vergaderen. Daarnaast is een ronde tafel goed toe te passen in een kleine ruimte voor een bilateraal of voor een informeel gesprek.

Vormen tafelbladen Dutchglobe Oak

 • Vierkant
 • Ovaal
 • Rechthoekig
 • Rond

De Oak V Square tafels onderscheiden zich door de afwerking in lak, anders dan de standaard uitvoering met afwerking in olie. Dit maakt onder andere het onderhoud makkelijker en geeft een strakke uitstraling. Mocht u toch willen kiezen voor afwerking in olie, houdt er dan rekening mee dat het hout sneller droog wordt. Hierdoor kan het hout gaan scheuren, zeker als het niet goed wordt onderhouden. 

Over Dutchglobe

Het Nederlandse bedrijf Dutchglobe is een jong bedrijf dat zich specialiseert in het maken van hoogwaardig, voornamelijk hout meubilair. Dit bedrijft houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten. Ieder product wordt afgestemd op de klant. Daarnaast werken zijn met duurzame en hoogwaardige kwaliteit materialen. Dit is dan ook terug te zien in deze Dutchglobe Oak V Square collectie.  

Wij adviseren u graag over de meest passende tafel. Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies op maat of een gratis offerte  met projectprijzen van deze eikenhouten tafels uit de collectie van Dutchglobe Oak V Square.