Flos

Flos begon in 2005 aan zijn architecturale aanwezigheid in de sector verlichting door de overname van het 75%-meerderheidsbelang van Antares, een genetica bedrijf dat zich gespecialiseerd had in verlichting. De combinatie tussen een geneticafabrikant van consumentenproducten en een Italiaanse producent van high-class interieurlampen leidde tot de oprichting van Flos Architectural Lighting. 
Het bedrijf gebruikt een geavanceerde techniek in combinatie met suggestieve lichtontwerpen. Hierbij werken ze met diverse gerenommeerde ontwerpers, zoals Philippe Starck, Ronan & Erwan Bouroullec en Antonio Citterio. 

Lees meer

1 / 1

Bekende ontworpen producten zijn onder andere de iconische Flos Gun, Aim en Superarchimoon staande vloerlamp. Hierbij laten ze zien dat verlichting niet alleen noodzaak is, maar ook een vorm van kunst is geworden. Met deze ontworpen verlichtingselementen heeft u zeker een eyecatcher in uw kantoor! 

Kantoorverlichting voor effectief werken 

Verlichting op je werkplek is erg belangrijk. Waanneer je geen goede verlichting hebt, dan kan dit je werk negatief beïnvloeden. Naast functionele verlichting is sfeerverlichting ook belangrijk. Met bijvoorbeeld de Flos Kelvin Edge tafellamp of de Lampadina zorg je voor net dat extra stukje licht dat je werkplek nodig heeft. Voor in uw bedrijfsrestaurant is de Flos Wan hanglamp weer een geschikte keuze. 

Assortiment van Flos verlichting 

  • Hanglampen 
  • Tafellampen 
  • Vloerlampen 

Meer over Flos verlichting? 

Wilt u meer informatie over Flos verlichting neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Flos verlichting bekijken in een van onze showroomvestigingen in Rotterdam of Purmerend. 

Series