Foamfabrics

Foamfabrics is een Nederlands productiebedrijf met een bijzonder specialisme in de industriële stoffering. Hiermee maken ze akoestische oplossingen voor op kantoor. Het merk handelt exclusief in Nederland en België met regionale dealers. Verder blijft Foamfabrics keer op keer innoveren, waardoor het met de nieuwste designs komt die ook nog eens van hoge kwaliteit zijn.  

Lees meer

1 / 1

Producten van Foamfabrics 

Dit meubelmerk onder andere de Foamfabrics Fabricks oplossing bedacht. Een modieuze oplossing tegen geluidsoverlast. Deze oplossing is erg handig, want het bestaat uit meerdere blokken. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe hoog de akoestische wand wordt. Ook de kleurkeuze ligt bij u, het is zelfs mogelijk om er een logo op te laten bedrukken! 

Duurzaam Foamfabrics 

Dit Nederlands meubelmerk is bezig met duurzaamheid. De producten worden in de Nederlandse plaats Rijen gefabriceerd. Deze locatie beschikt over een FSC-en een ISO 9001: 2000 certificaat. Tevens zijn de materialen waarvan de Foamfabrics producten worden gemaakt afkomstig van Nederlandse toeleveranciers, wat een positief effect heeft op het milieu doordat er hierdoor minder CO2 uitstoot is. 

Ook maakt Foamfabrics gebruik van een warmtepompinstallatie die gebruik maakt van aardwarmte om de fabriek te verkoelen en te verwarmen. Hierdoor wordt er gas bespaard en is de locatie volledig energieneutraal. 

Contact en informatie 

Wilt u meer informatie over Foamfabrics? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, dit kan telefonisch of per e-mail. Uiteraard kunt u ook Foamfabrics akoestische oplossingen bekijken in één van onze showroomvestigingen. Onze experts kunnen u verder op weg helpen met advies op maat. Wij hopen u binnenkort te zien! 

Series