HomeFoscariniFoscarini Allegro hanglamp | plafondlamp

Foscarini Allegro hanglamp | plafondlamp

Verkoop vanaf € 2.606,- 

Lease vanaf € 41,83 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor verlichting
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.606,-
Lease per maand vanaf€ 41,83

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkFoscarini
ModelAllegro
OntwerperAtelier Oï
HerkomstItalië
AfmetingenFoscarini Allegro afmeting
SoortHanglamp

Productomschrijving

Deze apart vormgegeven hanglampen | plafondlampen zijn gemaakt van aluminium elementen die samenvloeien en een magisch effect geven.

Zeker wanneer de lamp aanstaat geeft dit een speels effect op de muren. Vanwege de vormen en hoogtes passen deze hanglampen ideaal in grote ruimtes, zoals de lobby van een hotel of entree.
De Allegro van Foscarini is verkrijgbaar in drie versies met verschillende kleuren: Allegro ritmico in zwart, Allegro vivace in bruin en Allegro assai in goud.

Dimbare led verlichting

De Foscarini Allegro hanglampen zijn ook leverbaar met led verlichting. Hierdoor zijn deze energiezuiniger dan de andere verlichtingsbronnen. Een led kan veel meer uren licht geven dan een spaarlamp voordat hij kapot gaat.

Afmetingen van de Foscarini Allegro lampen

  • De Allegro ritmico heeft een totale, maximale hoogte van 571 cm. Het snoer is 490 cm en de lamp zelf is 81 cm hoog. De lampenkap heeft een breedte van 75 cm en de plafondaansluiting is 21 cm breed.
  • De Allegro vivace heeft een totale, maximale hoogte van 588 cm. Het snoer is 490 cm en de lamp zelf is 98 cm hoog. De lampenkap heeft een breedte van 64 cm en de plafondaansluiting is 21 cm breed.
  • De Allegro assai heeft een totale, maximale hoogte van 626 cm. Het snoer is 490 cm en de lamp zelf is 136 cm hoog. De lampenkap heeft een breedte van 136 cm en de plafondaansluiting is 21 cm breed.