Foscarini

Foscarini verlichting is een exclusief en bijzonder Italiaans merk in design verlichting. Het bedrijf heeft ruim 2500 verkooppunten in 50 verschillende landen. De drie kernwoorden van Foscarini zijn: verleiden, verrassen, inspireren. De ontwerpen van Foscarini dienen hieraan te voldoen. Het zijn niet alleen functionele lampen, maar ook echte designerstukken. Lampen kunnen de sfeer van een ruimte bepalen, Foscarini speelt met haar innovatieve ontwerpen hierop in.  

Lees meer

1 / 1

De geschiedenis van Foscarini 

Dit Italiaanse meubelmerk is opgericht in 1981 op het Murano eiland (Venetië). Een aantal jaar later, in 1985, begon Foscarini met het betrekken van externe designers bij het maken van de collecties. De eerste ontwerpers die met Foscarini samenwerkten waren Adam Tihany en Joseph Mancini. In 1993 kwam Foscarini met iets nieuws: de eerste lamp van Polyetheen, eens iets anders dan glas.  

Foscarini Twiggy 

Het Europees bestverkochte model is Foscarini Twiggy
De Twiggy is een tijdloos ontwerp voor iedere omgeving. De luxueuze staande lamp is verkrijgbaar in diverse kleuren en harmoniseert daardoor met de meest uiteenlopende inrichtingsstijlen. Andere revolutionaire producten van dit meubelmerk zijn:  

  • Lumiere (het eerste grote succes) 
  • Havana (de eerste lamp van glas bij Foscarini) 
  • Mite (staat bekend om de technologische innovatie) 

Informatie & contact Foscarini 

Wilt u meer informatie over Foscarini verlichting? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Uiteraard kunt u ook Foscarini verlichting bekijken in een van onze showroomvestigingen. Of u kunt via onze website een offerte aanvragen. Wij proberen hier altijd zo spoedig mogelijk op te reageren.

Series