Foscarini Havana

Verkoop vanaf € 322,- 

Lease vanaf € 5,17 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor verlichting
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 322,-
Lease per maand vanaf€ 5,17

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkFoscarini
ModelHavana
OntwerperJozeph Forakis
HerkomstItalië
AfmetingenFoscarini Havana afmetingen
SoortHanglamp, Vloerlamp, Wandlamp

Productomschrijving

De Havana collective van Foscarini bestaat uit een vloerlamp, wandlamp en plafond | hanglamp.Een deel van deze collectie staat in het Museum of Modern Art (MoMA) in New York.

Foscarini Havana vloerlamp

De vloerlamp Havana heeft een eenvoudige vorm en dit komt terug in de andere varianten van de Havana lamp. De Foscarini Havana lamp is gemaakt van injectie gegoten polyethyleen en gecoat of verchroomd metaal.
De vloerlamp staat op een poot van 23 cm en heeft een totale hoogte van 172 cm, waarvan 130 cm de lampenkap betreft. Het snoer is 250 cm lang; 150 cm tot aan de schakelaar en 100 cm van de schakelaar tot aan de stekker.

Foscarini Havana wandlamp

Een wandlamp met ondersteuning voor aan de muur in gelakt metaal. Ook hier is de eenvoudige langwerpige vorm van de lamp te zien.
De wandlamp heeft een hoogte van 140 cm en een breedte van 27 cm. Met dit formaat is dit een eyecatcher voor aan de muur in een lobby, entree, vergaderzaal of andere openbare ruimtes.

Foscarini Havana hanglamp

Het leuke van deze hanglamp is dat ze aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot een lange lamp die vooral in hoge ruimtes voor een grappig effect zorgt.
De lamp zelf is 130 cm lang en 23 cm breed. Het snoer is 110 cm lang en er kunnen maximaal 4 lampen aan elkaar gekoppeld worden.