Frezza

Frezza kantoormeubelen zijn afkomst uit Italië. Het meubilair van Frezza is geschikt voor zorginstellingen, ziekenhuizen, project- en kantoormarkt. Het merk is onderscheidend en biedt kwalitatief hoogstaande producten die functioneel zijn. Met deze meubelen krijgt uw kantoor een moderne, professionele uitstraling met producten die tijdloos zijn. 

Lees meer

1 / 1

De geschiedenis van Frezza 

Dit Italiaanse meubelmerk is in 1954 opgericht als familiebedrijf. Het produceerde meubelen en daar bleef het bij. In 1992 is het overgenomen door de familie Doimo. Zij waren vastberaden om het bedrijf te laten groeien. Onder leiding van de Doimo familie gebeurde dit ook. Tegenwoordig is Frezza een populair merk op de meubelmarkt en heeft het een internationaal bereik.  

Frezza: Ambacht, kwaliteit en welzijn. 

Bij Frezza is het respecteren van de omgeving een belangrijke factor. Het sociaal bewustzijn is zelfs zo belangrijk, dat het bedrijf er meerdere certificaten voor heeft behaald én een ethische code hanteert. Verder staat ambacht hoog in het vaandel, de producten zijn gegarandeerd geproduceerd in Italië en beschikken tevens over een uitstekende kwaliteit. In het assortiment van Frezza vindt u onder andere:  

  • Tafels 
  • Kasten 
  • Bureaus 
  • Werkplekken  

Designers bij Frezza 

Het bedrijf werkt met verschillende designers, allen van Italiaanse afkomst. De ontwerpers van Frezza kantoormeubelen zijn onder andere: Giorgio Topan, Gianantonio Perin, Giovanni Giacobone, Massimo Roj, Roberto Danesi en Marco Zito. De Projectinrichter heeft ook ontwerpen van Claudio BelliniRoberto Danesi en Sergio Lion op de website.  

Contact en informatie 

Wilt u meer informatie over Frezza kantoormeubelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Frezza kantoormeubelen bekijken in een van onze showroomvestigingen. 

Series