Gerflor

Gerflor projectvloeren zijn innovatieve, decoratieve en ecologische verantwoorde vloeren. Voor zowel de zorgsector, detailhandel, scholen of in kantoren. Voor elke ruimte biedt Gerflor een passende vloeroplossing. Het merk zet zich in voor het milieu en de maatschappij door vloeren, wandbekleding en afwerking te bieden die passen bij specifieke interieurbehoeften. Dus ook bij die van u!

Lees meer

1 / 1

Eigenschappen Gerflor

  • Gerflor is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs
  • De vloeren zijn vervaardigd uit verschillende materialen
  • De juiste keuze voor milieuvriendelijke vloeroplossingen
  • Er is ruime keuze in de Gerflor collectie voor elk kantoor
  • Van duurzame vloerbedekking tot aan luxe vinyl vloeren

Een duurzame keuze

Bij Gerflor staat duurzaamheid voorop. Haar visie is dan ook: ‘Vandaag toekomstige collectieontwerpen, texturen en kleuren aanbieden die de interieurs van morgen zullen sieren.’ Het merk streeft naar het aanbieden van producten die zo lang mogelijk meegaan, het leven van gebruikers makkelijker maken én hun gezondheid beschermen. Kortom: een duurzame keuze voor uw werkomgeving.

Over deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter erkennen we de transformaties in de arbeidswereld. Onze focus op ergonomisch ontworpen werkplekken is heel serieus. Als team streven we samen met onze klanten naar het realiseren van een werkplek die naadloos aansluit op hun behoeften. We nemen overigens de volledige verantwoordelijkheid voor het onderhoud en de reiniging van de meubels die u bij ons bestelt, wat een integraal deel uitmaakt van onze service. Op deze manier waarborgen we niet alleen dat uw werkruimte functioneel en stijlvol is, maar dat deze ook duurzaam en zorgeloos is in gebruik.

Enthousiast geworden?

Bent u enthousiast geworden over Gerflor? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons op werkdagen via 088 650 1234 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.

Series