Girsberger - Pablo

De Girsberger Pablo is een collectie zitmeubelen bestaande uit: een (modulaire) bank, fauteuil, poef met bijbehorende tafel. De Girsberger Pablo zitmeubelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook kunt u op aanvraag kiezen voor een tweekleurige stoffering. Hierdoor past het Girsberger Pablo meubilair gegarandeerd in uw kantoorinterieur.

Lees meer
 • Girsberger Pablo productfoto
  Girsberger Pablo Bank modulair zitsysteemVanaf € 751,-
 • Girsberger Pablo poef
  Girsberger Pablo poefVanaf € 751,-
 • Girsberger Pablo tafel
  Girsberger Pablo tafelVanaf € 660,-
 • Girsberger Pablo fauteuil
  Girsberger Pablo fauteuilVanaf € 1.406,-

Modulaire bankstel

De Girsberger Pablo bank is modulair en is in verschillende opstellingen uitvoerbaar. Door de bankelementen op verschillende manier te gebruiken kunt u meerdere ruimtes creëren. Denk aan en leeshoek of loungeruimte waar uw collega’s tot rust kunnen komen. Ook kunt u verschillende werkplekken inrichten zoals een vergaderruimte waar u met uw collega’s en klanten kunt spreken. Deze collectie is ook uitermate geschikt voor ontvangstruimtes, lobby’s en wachtruimtes.

Klapbare tafel

Naast het Girsberger Pablo zitmeubilair is er ook een bijbehorende tafel beschikbaar. Deze tafel is inklapbaar wat betekent dat de tafel makkelijk te verplaatsen en op te bergen is. Het minimalistische design van de Girsberger Pablo klaptafel is een mooi te combineren met de in tegenstellende opvallende modulaire zitmeubilair.

Milieumanagement gecertificeerd

De Girsberger Pablo meubelen zijn ook geschikt op het gebied van duurzaamheid. De Pablo zitmeubelen zijn namelijk DIN EN ISO 9001 gecertificeerd en milieumanagement gecertificeerd volgens DIN EN ISO 14001.  Alle gebruikte materialen zijn per soort te splitsen en te recyclen.

Kenmerken van het Girsberger Pablo zitmeubilair

 • Stoffering een- of meerkleurig
 • Elektrificatie 2x stekkerdoos of 1x stekkerdoos met 2 usb-aansluitingen
 • Bijbehorende tafel in zwart of wit met verchroomd onderstel
 • Stof, leer en faux leer
 • Glijders: kunststof glijders voor zachte ondergrond, vilten glijders voor harde ondergrond.
 • Modulaire bank bestaat uit: eindelement (links en rechts) tussenelement, hoekelement met negatieve hoek en hoekelement met positieve hoek.
 • Ontwerper: Orlandini Design

 Varianten uit de Girsberger Pablo collectie

 • Pablo bank
 • Pablo fauteuil
 • Pablo poef
 • Pablo tafel

Over de ontwerper Orlandini Design

Paolo Orlandini studeerde aan de faculteit voor architectuur aan Politecnico di Milano en heeft in samenwerking met Roberto Lucci, in 41 jaar meer dan 500 producten ontworpen. Tegenwoordig heeft Orlandini samen met zijn zoon Folco Orlandini in Milaan een designstudio in waar zij met een jong team werken aan de laatste trends. De focus ligt bij het ontwerpen van innovatieve producten die oplossingen bieden voor productieproblemen. Orlandini Design heeft in de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen zoals, Best of Neocon in de jaren 2000, 2006, 2008 en 2010, Design Best of Year 2013, HIP Design Award Chicago, Red Dot Award Germany 2017 en zijn recentelijk genomineerd voor German Design Award 2022.

Onderhoudsadvies

Het is belangrijk om uw meubelen zo goed mogelijk te onderhouden zodat uw kantoorinterieur lang meegaat. Wij kunnen u hierbij helpen door onderhoudsadvies te geven. Heeft u een vlekbehandeling of onderhoud professionele hulp nodig? Dan verwijzen wij u graag naar een voor ons bekende professionele reinigingsbedrijf of onderhoudsspecialist.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in comfortabel zitmeubilair voor uw kantoor? Neem contact met ons op voor advies. Wij hebben een divers assortiment soft seating meubilair waar u uit kunt kiezen, zoals het comfortabele zitmeubilair van Girsberger Pablo.