Girsberger - Yanos

De Girsberger Yanos collectie wordt gevormd door een verstelbare bureaustoel en een veelzijdige stoel. De Yanos zitmeubelen van Girsberger zijn geschikt om toe te passen in bedrijfs- en vergaderruimtes. Daarbij kunt u ze eenvoudig aanpassen aan uw behoeftes. Is dat niet fijn?

DesignerPaul Brooks
Lees meer
 • Girsberger Yanos productfoto
  Girsberger Yanos stoelVanaf € 218,-
 • Girsberger Yanos bureaustoel
  Girsberger Yanos bureaustoelVanaf € 559,-

Aanpassingsmogelijkheden

De Girsberger Yanos stoel en bureaustoel zijn op diverse manieren aanpasbaar aan uw wensen voor de betreffende ruimte. Voor de Yanos stoel is onder andere keuze uit diverse onderstellen en bestaat de mogelijkheid om armleuningen toe te voegen. De Yanos bureaustoel is optioneel leverbaar met een hoofdsteun voor extra comfort. Voor allebei de Girsberger Yanos zitmeubelen is er keuze uit een breed scala aan kleuren.

Eigenschappen van Girsberger Yanos

 • Het Girsberger Yanos assortiment bestaat uit een verrijdbare bureaustoel en een veelzijdige stoel met een lage rugleuning.
 • Gisberger Yanos is geschikt voor het inrichten van werk- en vergaderruimtes.
 • De Yanos zitmeubelen nemen de vorm van het lichaam aan, waardoor de zithouding nog aangenamer wordt.
 • De Yanos bureaustoel is leverbaar met een hoofdsteun voor optimaal comfort.
 • Kies voor de Girsberger Yanos stoel uit diverse onderstellen: een slede-, 4-poot of verrijdbaar 4-pootsonderstel.
 • De 4-pootsvariant van de Yanos stoel is stapelbaar en daardoor gemakkelijk op te ruimen.
 • Laat optioneel armleuningen bevestigen op de Girsberger Yanos stoel.
 • De Yanos stoel en bureaustoel zijn leverbaar in diverse kleuren en materialen.
 • Creëer unieke designs door de rugleuningen en zitvlakken met verschillende kleuren te ontwerpen.
 • Ontwerper van Girsberger Yanos: Paul Brooks.

Varianten van Girsberger Yanos

 • Girsberger Yanos bureaustoel.
 • Girsberger Yanos stoel.

Over Girsberger

Sinds 1889 ontwikkelt Girsberger meubelcollecties voor uiteenlopende openbare ruimtes. Ze produceren maatschappelijk verantwoord; hun productie is namelijk 100% klimaatneutraal sinds 2015, waar ze zelfs een award voor hebben gewonnen. Daarbij hechten ze veel waarde aan innovatie, aangezien ze dit zoveel mogelijk toepassen gedurende het ontwikkelingsproces van de meubels. Dit is terug te zien in de Girsberger Yanos collectie, onder andere vanwege alle aanpassingsmogelijkheden. 

Hulp nodig?

Bij De Projectinrichter helpen wij u graag bij het onderhouden van uw interieur, door middel van diverse services. Zo bieden wij kleuradvies om bij te dragen aan het samenstellen van een samenhangend interieur in uw ruimte. Met onze dpi-services ontfermen wij ons over de montages, installaties en het transport van uw meubels. Ten slotte mag het onderhoud niet ontbreken; bijvoorbeeld vanwege het gebruik van verrijdbare stoelen, kan uw projectstoffering sneller verslijten. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk van uw interieur kan genieten, creëren wij een gepersonaliseerd onderhoudsadvies. Uiteraard bieden wij ook een helpende hand bij de uitvoering ervan. Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website.

Interesse?

Wilt u graag meer informatie over de Girsberger Yanos collectie of de services van De Projectinrichter? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie over het Girsberger Yanos assortiment of een gratis offerte. Bel hiervoor naar 088 – 650 12 34 of stuur een email naar info@deprojectinrichter.com.