Gubi

Gubi is een bedrijf dat luxe designmeubelen en verlichting maakt. Ze komen uit Denemarken en hun ontwerpen combineren het verleden en heden om zo nieuwe producten te ontwikkelen die de tand des tijds gaan doorstaan. Het zijn design ontwerpen die de zintuigen prikkelen, mooi zijn en toch bruikbaar. Denemarken valt, net zoals Zweden, Finland, IJsland en Noorwegen onder Scandinavian Design. Dit is een ontwerpbeweging die wordt gekenmerkt door eenvoud, minimalisme en functionaliteit die ontstond in het begin van de 20e eeuw en die bloeide in de jaren ‘50 van de vorige eeuw. Diverse ontwerpen van Gubi komen ook uit de vorige eeuw. 

Lees meer

1 / 1

De geschiedenis van Gubi 

Gubi is een wereldwijd designhuis dat is opgericht in 1967 door de ouders van Jacob Gubi Olsen, die vandaag de dag het bedrijf met succes runt en tevens de naamgever is van het bedrijf. Gubi is een echt familiebedrijf met een sterke passie voor design en werkt dan ook met diverse designers, zoals Paavo Tynell, GamFratesi en Kerstin H. Holmquist. 

Het assortiment van Gubi 

Met het uitgebreide assortiment van Gubi is een complete inrichting mogelijk. Zo heeft u de keuze in de volgende soorten producten: 

  • Tafels 
  • Stoelen 
  • Fauteuils 
  • Krukken 
  • Banken en 
  • Verlichting (staande lampen, wandlampen of bureaulampen) 

Meer informatie over Gubi? 

Wij geven u graag meer advies over de vele mogelijkheden van de meubelen en verlichting van Gubi en uiteraard kunt u bij ons langskomen in één van onze showrooms in Rotterdam of Purmerend om de producten van Gubi te zien. 

Series