Gubi - Stay

Gubi Stay is een collectie zitmeubelen bestaande uit een fauteuil en een bank (van 2 tot 4 personen). Door de zachte vormen en door de stoffering maken deze zitmeubelen uit de Gubi Stay collectie hun naam waar, je wilt erop blijven zitten (Stay).  
Daarom zijn de Stay banken en fauteuils ideaal inzetbaar waar je mensen comfortabel wil laten zitten, zoals in een hotellobby, lounge of andere openbare ruimte. Doordat het een familie betreft, zijn deze zitmeubelen goed te combineren met elkaar, om zo een complete ruimte te voorzien van dezelfde uitstraling. 

Lees meer
 • Gubi Stay bank
  Gubi Stay bankVanaf € 2.559,-
 • Gubi Stay fauteuil 4poot
  Gubi Stay fauteuilVanaf € 1.966,-

Over Gubi Stay 

 • De banken en fauteuils zijn leverbaar in een breed scala aan stoffering.  
 • De houten poten van de fauteuil zijn verkrijgbaar in zwart eiken, witgebeitst eiken en grijs / bruin eiken. 
 • Ontworpen door: Space Copenhagen 

Varianten van de Gubi Stay zitmeubelen 

 • Fauteuil en loveseat 
 • Bank voor 2 tot maximaal 4 personen 

Over de ontwerpers Space Copenhagen 

Space Copenhagen is in 2005 opgericht door Signe Bindslev Henriksen en Peter Bundgaard Rützou, beiden afgestudeerd aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten, School of Architecture. Ze hebben voor diverse projecten het interieur verzorgd en ontwerpen onder andere voor het merk Gubi, zoals deze Gubu Stay. 

Over Gubi 

Gubi is een bedrijf dat luxe designmeubelen en verlichting maakt. Ze komen uit Denemarken en hun ontwerpen combineren het verleden en heden om zo nieuwe producten te ontwikkelen die de tand des tijds gaan doorstaan. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte met projectprijzen van de Gubi Stay.