HomeHAYHAY Boa Tafelsysteem

HAY Boa Tafelsysteem

Verkoop vanaf € 1,76 

Lease vanaf € 0,03 

  • Merk:

    HAY

  • Collectie

    2023

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1,76
Lease per maand vanaf€ 0,03

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkHAY
ModelBoa Tafelsysteem
HerkomstDenemarken

Productomschrijving

Het Boa tafelsysteem van HAY is geïnspireerd door traditioneel Japans bamboe vakmanschap. Het ontwerp is een eigentijdse benadering van de vergadertafel. Terug te zien aan de keuze uit moderne specificaties zoals stroomvoorziening en kabelopslagaccessoires. Dat maakt het Boa tafelsysteem geschikt voor diverse professionele omgevingen.

Boa frame

Het bijzondere aan het HAY Boa tafelsysteem is het buisvormige frame dat los verkrijgbaar is. Het frame wordt volledig vervaardigd uit Hydro CIRCAL aluminium, een duurzaam gerecycled materiaal en is makkelijk te monteren aan aanpasbare tafelbladen in linoleum, laminaat, hout of glas. De Boa frames zijn beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Kenmerken van de Boa tafel

  • Tafelblad: Vervaardigd van 25 mm multiplex met laminaat, linoleum of fineer, of in 10 mm gehard glas.
  • Frame:  apart verkrijgbaar en bestaat uit Ø100 mm gerecycled aluminium.
  • Onderstel: 4-potige onderstel, met een diameter van Ø91,5 mm, gemaakt van aluminium buizen en verkrijgbaar met verstelbare glijders van gerecycled nylon. ` Designer: Stefan Diez.

Over Stefan Diez

Stefan Diez is een in München gevestigde Duitse industrieel ontwerper en heeft in 2003 zijn eigen studio opgericht. Diez streeft naar een toekomstgerichte ontwerpbenadering, waarbij hij pleit voor duurzame kwaliteitsproducten voor komende generaties. Internationaal wordt Diez gewaardeerd voor zijn creaties, waaronder de Boa tafel en andere meubilair voor Hay. Diez heeft prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder de iF Gold Award en de Red Dot Best of Design Award.

Contact

Heeft u behoefte aan meer informatie over de Casala Metro tafel of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.